banner249

Sarayköylülere 1 Kasım müjdelerini anlattı

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Şahin Tin, Sarayköy’de vatandaşlarla buluştu. Esnafı tek tek ziyaret edip, pazarda üretici ve esnafa hayırlı işler dileyen Tin, esnafa, üreticiye, kadın ve gençlere seçim beyannamesinde yer alan müjdeleri anlattı.

Sarayköylülere 1 Kasım müjdelerini anlattı
banner240

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Şahin Tin, seçim çalışmaları kapsamında Sarayköy İlçesi’ni ziyaret etti. Milletvekili Adayı Tin, ilk olarak esnafı ziyaret ederek bir süre sohbet etti. 


Esnafa yönelik hazırlanan çalışmalarla ilgili bilgi veren Tin’e işletme sahipleri AK Parti’nin seçim beyannamesinde yer alan esnafa yönelik vaatlerden dolayı memnuniyetlerini iletti. Tin, “Önümüzdeki dönemde  esnafımıza düşük faizli kredi uygulamamıza devam edeceğiz. Ayrıca 30 bin TL’ye kadar faizsiz kredi desteği vereceğiz. KOBİ'lerin finansmana erişimini  artırmak amacıyla taşınırların teminat olarak kullanılmasının önündeki engelleri  tümüyle kaldıracağız. 51 ilimizde uygulanmakta olan yüzde 6 oranındaki işveren sigorta primi indiriminde esas alınan 10 işçi çalıştırma zorunluluğunu da kaldırıyoruz. Bundan 251 bin küçük işletmenin yararlanmasını sağlayacağız” dedi.

 

Kadın ve gençlere müjde

 

Sarayköy’de kadınlara ve gençlere de müjdeler aktaran Tin, “İlk kez iş kuran kadınlarımıza 100 bin lira destek vereceğiz” dedi. Kadınların ekonomiye katkılarının büyük olduğunu vurgulayan Tin, “Bütün annelerimize ‘Doğum Hediyesi’ programı kapsamında, ilk çocuk için 300 TL, ikinci çocuk için 400 TL, üç ve üzerinde çocuklar için 600 TL ödemenin yapılmasına imkan verecek hukuki ve kurumsal düzenlemeleri yerine getireceğiz. 


Tüm gençlerimize karşılıksız 50 bin lira iş kurma desteği vereceğiz. Üniversite ve liseden yeni mezun olan gençlerimizin 2 yıl ücretsiz sağlık hizmetini karşılayacağız. İlk kez işe giren gençlerimizin 1 yıllık maaşlarını biz ödeyeceğiz” dedi.

 

Tarım ve hayvancılığa destekler

 

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Şahin Tin, daha sonra Sarayköy Pazarı’nı ziyaret etti. Esnafa ve üreticiye hayırlı işler dileyen Tin, alışveriş yapan vatandaşlarla da bir araya geldi. 


Vatandaşlarla sohbet eden Tin, 13 yıllık iktidarlarında tarıma ve hayvancılığa teşvik ve destek sağladıklarını aktardı. Tin,  “İktidarımızda çiftçimizi tüm alanlarda destekleyerek daha iyi ve kaliteli üretim yapmaları noktasında teşvik ettik. Traktör ve makine ekipman açısından büyük desteklerimiz oldu. 


1 Kasım sonrası AK Parti iktidarında yem ve gübrede de KDV kaldırılacak. Genç çiftçilerimize proje karşılığı 30 bin TL karşılıksız destek vereceğiz. Çiftçilerimize seralarını modernizasyonu için faizsiz kredi vereceğiz” diye konuştu.

 

 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER