banner249

Sarayköy’de CHP’ye taze kan!

CHP’de ilçe kongrelerini bu haftaki durağı Sarayköy oldu. Mevcut başkan Mehmet Salih Konya’nın yeniden aday olmamasının ardından yerine tek listeyle seçime giren Mesut Efe, Sarayköy İlçe Örgütü’nün yeni başkanı oldu.

Sarayköy’de CHP’ye taze kan!
banner240

Sarayköy’de CHP İlçe Örgütü’nün Belediye Kültür Merkez’inde düzenlediği ilçe kongresine Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek ile çok sayıda partili katıldı. CHP İlçe Başkanı Mehmet Salih Konya’nın açılış konuşmasını yaptığı toplantının divan başkanlığını ise CHP İlçe Başkanı Ali Osman Horzum yaptı.

İLK GAYEMİZ HEP BİRLİK VE BERABERLİK OLDU!

İlçe Başkanı Konya, açılış konuşmasını yaptığı kongrede şu ifadelere yer verdi, “Yaklaşık 30 yıldır beraber siyaset yaptığımız insanları bugün aramızda görmenin mutluluğunu yaşıyorum. Küskünlükler olsun yada dargınlıklar olsa da bu kadroların asıl gayesi gerçek birlik ve beraberliği korumaktı. Nihai olarak biz bunu başardık.

İŞARET FİŞEĞİNİ YAKTI!

Birlik ve beraberlik Sarayköy’de esas olduktan sonra kazanılmayacak hiçbir zafer yoktur. Biz yönetime geldiğimiz günden beri en büyük hedefimiz olan gerçek birlik ve beraberlik oluşturmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Görevimiz biterken yeni seçilen yönetime başarılar diliyorum. Yeni zaferlere yelken açmak için her bitiş yeni bir başlangıçtır ilkesiyle yürümeye devam etmekteyiz. Hepiniz hakkınızı helal edin.”

CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı da, İlçe Başkanı Mehmet Salih Konya ve ekibinin Sarayköy’de Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde rekor kırdığını hatırlatarak büyük bir başarıya imza attığını söyledi. Milletvekili Arpacı, Başkan Konya’nın bundan sonraki süreçte Sarayköy halkına daha fazla hizmetler edeceğini belirterek, yeni seçilecek İlçe başkanı ve yönetimine başarılar diledi.  

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER