banner249

Pekdemir ve Başer’den şehit ailelerine ziyaret

AK Parti'nin Merkezefendi ve Pamukkale Belediye Başkan adayları Ekrem Başer ve Halil Pekdemir, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Haftası dolayısıyla Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği'ni ziyaret etti. Her iki aday da, şehit yakınları ve gazilere olan desteğin devam edeceğini vurguladı.

Pekdemir ve Başer’den şehit ailelerine ziyaret
banner240

Seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen bu ziyarette, AK Parti adayları Başer ve Pekdemir, dernek yönetimi ve üyeleriyle bir araya gelerek önerileri dinledi ve sorunları konuştu. Adaylar, ülkeleri için canlarını feda eden şehitlerin yakınları ve gazilerin milletin emaneti olduğunu belirterek, görev süreleri boyunca yanlarında olacaklarını ifade etti.

Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, ziyarette savunma sanayisine verilen öneme dikkat çekti ve terörle mücadelede kullanılan İHA ve SİHA'ların etkinliğini vurguladı. Ayrıca, yerel yönetim tecrübesiyle Pamukkale'ye hizmet edeceğini ve gazilere olan hassasiyetinin süreceğini belirtti.

Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer ise göreve gelmeleri halinde gençlere yönelik bir atölye projesi olan 'Genç Buluşçular Atölyesi'ni hayata geçireceklerini açıkladı. Savunma sanayisinin önemine değinen Başer, şehit yakınları ve gazilere her zaman kapılarının açık olduğunu vurguladı.

Her iki aday da, şehitlerin ve gazilerin fedakarlıklarını unutmayacaklarını ve haklarının ödenmeyeceğinin bilincinde olduklarını dile getirdi. Bu anlamlı ziyaret, seçim öncesinde adayların şehit aileleri ve gazilere olan bağlılığını bir kez daha ortaya koydu.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER