banner249

Kadın hakları savunucularına sesleniyorum!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan ile ilgili haberlere tepki gösteren AK Parti Denizli İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir, “Bu hakaret bütün genç hanımlara yapılmış demektir” dedi.

Kadın hakları savunucularına sesleniyorum!
banner240

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir, bir süredir devam eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan ile ilgili haberlere tepki gösterdi. Siyasi alanda beklediklerini bulamayanların karalama ve iftira kampanyalarına devam ettiği vurgusu yapan Akdemir, paralel yapılanmaya yakınlığı ile bilinen Today's Zaman’ın CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'la işbirliği içinde başlattıkları kampanyanın amacına ulaşamayacağını açıkladı. 


CHP Milletvekili Mahmut Tanal’ın, Lazika İslam Emirliği tarafından Sümeyye Erdoğan'a evlilik teklifinde bulunulduğu haberlerini yayarak çirkin bir itibarsızlaştırma çabasına girdiğini, Today's Zaman başta olmak üzere Sözcü ve bazı basın kuruluşlarının buna çanak tuttuğunu aktaran Akdemir, 

“Bir insanının namusu ile oynamak kadar acımasız ve nankörce bir oyun yoktur. Herkesin karısı, kızı, annesi var. Bu iftiraları atarken tekrar tekrar düşünmeleri gerekmektedir. Bu hareketler, siyasi anlamda vatandaşların beklentilerine yanıt veremeyen, onların arzu ve isteklerini ellerinin tersi ile iterek tamamen koltuk koruma derdinde olanların yapabileceği birlikteliğin dışa vurumudur. 

Ayrıca, seçmenlerine şirin görünme çabasında öteye gitmeyecek bir hareket ve söylem birlikteliğidir. Türkiye’mizi terör örgütlerine destek veren ülke konumuna sokup itibarsızlaştırma girişiminden başka bir şey değildir. 1 Kasım’da yapılacak seçimler öncesinde dünya insanlarının insanların kafasını karıştırarak onlar üzerinde etkili olma gayretidir. 

Bu tür söylem ve haberleri esefle kınıyor, yayanları da Allah’a havale ediyoruz. Halkımız bu girişimlere itibar etmeyecek, gereken yanıtı verecektir. Sümeyye Erdoğan’a yapılan hakaret, bütün genç hanımlara yapılmış demektir. Kadın hakları savunucularına sesleniyorum. Neredesiniz?” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER