banner249

Başkan ÖZBAŞ, Tapuyu aldı

Sarayköy’de proje aşaması tamamlanan modern kapalı pazar yeri için çalışmalarını hızla sürdüren Sarayköy Belediyesi, önemli bir adım daha attı.

Başkan ÖZBAŞ, Tapuyu aldı
banner240

9 bin 837 m2 alana inşa edilecek olan Pazar yerinin tapusu Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş tarafından atılan imzalar ile resmen belediyeye devredildi. Yıllarca açık alanda ve sokak aralarında kurulan, yağmurlu, rüzgârlı ve çok sıcak havalarda vatandaşlara zor anlar yaşatan pazar çilesi sona eriyor.


 Denizli’nin en modern kapalı Pazar yerlerinden biri olacak olan kapalı pazar yerinin yapımına en kısa sürede başlanacağını belirten Özbaş; “ Projenin en çok vakit alan kısımlarından biri olan tapu devri problemini çözdük. Bugün itibariyle bu alan tamamen belediyemize aittir. 

Teknik çalışmaların tamamlanmasının ardından hızla yapım aşamasına geçeceğiz. İlçemize layık modern ve kullanışlı bir pazar yeri olacak. Artık vatandaşlarımız ve esnaflarımız kötü hava koşullarından, tozdan etkilenmeden rahat ve sağlıklı bir şekilde alış veriş yapabilecekler. Bizler de, onlara verdiğimiz sözleri bir bir tutmanın haklı sevinci içerisindeyiz. Sarayköyümüze, vatandaşlarımıza ve pazar esnaflarımıza hayırlı olsun” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER