banner249

İYİ Parti tarih yazacak!

Denizli’nin yetiştirip büyüttüğü ve devletin birçok kademelerinde ülkesine hizmet eden Mustafa Kemal Çokakoğlu, Denizli’den İYİ Parti Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Çok sayıda partilinin katıldığı toplantıda Çokakoğlu, “İyi Parti, 14 Mayıs günü Türkiye’de ve Denizli’de adeta yeniden bir tarih yazacak” dedi.

İYİ Parti tarih yazacak!
banner240

Türkiye siyasetine İYİ Parti ile girme kararı alan Mustafa Kemal Çokakoğlu, memleketi Denizli’de milletvekili aday adaylığını açıkladı. Ankara siyasetinin de yakından tanıdığı isim olan Çokakoğlu, devlet kademelerinden edindiği tecrübesini bu kez memleketi Denizli’ye kazandırmak istiyor.

Çok sayıda partilinin katıldığı toplantıda konuşan Çokakoğlu, açıklamasına şöyle devam etti, “Cumhuriyetimizin 100. yılına girdiğimiz bir dönemde, Denizli ve Türkiye için önemli bir seçimin arifesindeyiz. Bir anlamda Türkiye Cumhuriyeti’nin 2. yüzyılına nasıl başlayacağımıza ve bu 2. yüzyılda Türkiye’yi bölgesel ve küresel olarak nerede görmek isteyeceğimize karar vereceğiz. Bu seçimimiz kendi yaşantımızdan tutun da, çocuklarımızın ve gelecek neslimizin de hangi şartlar altında yaşayacağını belirleyecektir. Kısaca 14 Mayıs 2023 seçimleri, Türkiye ve Denizli için her zamanki seçimlerden daha önemlidir.

Bu seçim, dönemsel bir Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimi değildir. Cumhuriyet çatısı altında laik demokrasi sisteminde, hiç kimseyi ötekileştirmeden ve ayrıştırmadan, herkes için hukuk ve adaletin önemini bilerek, ülkenin kaynaklarının eşit ve adil kullanıldığı, bolluk ve bereketin ekonomik hedef olduğu, huzur, birlik ve beraberlik içinde yaşanacak bir Türkiye’nin seçimi olacaktır.

Bu seçim, hem bölgesinde hem de küresel ölçekte Atatürk’ün kurduğu “Modern Türkiye'nin yeniden yükselişi, barış ve demokrasinin simgesi olarak, Türk dünyasının rehberi, İslam dünyasının umudu bir Türkiye’nin seçimi olacaktır.

İşte bu amaçla, “Tarih Yazacağız” sloganının içini doldurmak ve bu kutsal misyonda görev almak için İYİ Parti çatısı altında Denizli Milletvekili Aday Adayı olma kararı aldım. Eğitimim, mesleki birikimim ve deneyimlerimle Denizli için, Denizli adına, Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında bu sorumluluğu üstlenmeye talibim. Geleceğin Türkiye’sinde altyapısından, ekonomisine, günlük yaşantısından, eğitim ve kültürüne, gelişmiş bir Denizli için mücadele edeceğime söz veriyorum.

Akademik eğitimim, yerel yönetimlerde kazandığım yönetici tecrübem, özel sektöre ait en geniş tabanlı çatı altındaki kazanımlarım ve Türkiye’de İYİ'lerin de kazanabileceğinin simgesi olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Başkan Mansur YAVAŞ ile birlikte, onun Genel Sekreter Yardımcısı olarak gerçekleştirdiğimiz projeler, bana bu sorumluluğu üstlenmemde en önemli kaynak oldu.

Sizlere söz veriyorum; “Tarih Yazacağız!”

Türkiye’nin 2. yüzyılını birlikte başlatacak ve gelecek nesillerimiz için “Tarih Yazacağız”. Denizli’nin ekonomiden, turizme, sosyal hayattan, eğitime kadar tüm alanlarda Türkiye’nin çekim merkezi olması için birlikte “Tarih Yazacağız”. Bu yolda, tüm Denizlili hemşerilerimi İYİ Parti çatısı altında, saygıdeğer Genel Başkanım Meral Akşener’in liderliğinde göreve davet ediyorum” dedi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Ramazan Öz
Ramazan Öz - 1 yıl Önce

Başarılar dilerim ama çok yanlış ve hata yaptınız kendinizi adede ateşe attınız ne işiniz var HDP e odaklanmış bir adamın yanında

SIRADAKİ HABER