banner249

Göveçliğe dev yatırım

Merkezefendi Belediyesi Göveçlik Mahallesi’nde yaptığı 1,5 milyon TL’lik yatırımını görkemli bir tören ile hizmete açtı.

Göveçliğe dev yatırım
banner240

Mahalleye yapılan hizmetlerden dolayı Göveçlik Mahallesi halkı Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na teşekkür etti.

Merkezefendi Belediyesi tarafından Göveçlik Mahallesi’ne yapılan Kapalı Pazaryeri, Göveçlik Ekrem Başer Ortaokulu Halı Sahası ve Çocuk Oyun Parkı, Göçevlik Kapalı Pazaryerinde düzenlenen görkemli tören ile hizmete açıldı. 1,5 milyon TL’ye mal olan yatırımların açılış törenine ise Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, meclis üyeleri, işadamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

Merkezefendi Belediyesi olarak hizmet için yola çıktıklarını ve bu yolda vatandaşlarında kendilerini yalnız bırakmadığını belirten Merkezefendi Belediyesi Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Bugün Göveçlik Mahallemizde yaptığımız yatırımlarımızı hep birlikte hizmete açıyoruz. Amacımız Merkezefendililere daha güzel hizmetler sunabilmek ve onların mahallerinde mutlu bir şekilde yaşamalarını sağlamaktır. Bu projeler yapılırken bizlerin yanında olan Göveçlik Mahallesi halkına teşekkür ederim. Hep birlikte daha güzel yatırımları imza atacağız” dedi.

 

 

Tek dertlerinin Denizli olduğunu bunun için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’da, “Göveçlik halkı her zaman bizlerin yanında oldu. Sizlerin destekleriyle birçok güzel projeye attık ve atmaya devam edeceğiz. Mahallemize 3 önemli tesisi kazandıran Merkezefendi Belediyesi’ni ve değerli başkanını tebrik ediyorum” dedi. Başkan Zolan konuşmasında Göveçlik halkına doğalgazın mahalleye gelmesi konusunda da müjde verdi ve kısa sürede mahallenin doğalgaza kavuşacağını söyledi. 

 

  Konuşmaların ardından Kapalı Pazaryeri, Göveçlik Ekrem Başer Ortaokulu Halı Sahası ve Çocuk Oyun Parkının toplu açılış töreni gerçekleştirildi. Açılışın ardından davetliler, Göveçlik halkıyla birlikte öğle yemeği yedi.

 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER