banner249

Çivril’in efsane başkanı geri dönüyor!

Ak Parti 31 Mart günü yapılacak yerel seçimlerde Çivril Belediye Başkanlığı Adaylığı için Gürcan Güven aday gösterdi.

Çivril’in efsane başkanı geri dönüyor!
banner240

Ak Parti, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimlerde Çivril Belediye Başkanlığı için adayını belirledi. İl Ambulans Servis Başhekimi olarak görevinden aday adaylığı için istifa eden Gürcan Güven, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Çivril Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. 2014-2019 yılları arasında Çivril Belediye Başkanlığı görevini başarıyla yürüten Gürcan Güven, kamudan istifa ederek 31 Mart Mahalli İdare Seçimlerinde aday adayı olmuştu. 

Güven, belediye başkanlığı görevine tekrar talip olmak üzere, 5 yıl aradan sonra tekrar Ak Parti'nin adayı olarak seçimlere katılıyor. Gürcan Güven, Çivril için hizmete devam etme kararını şu sözlerle açıkladı: "Yıllarımız Çivril'de geçti. Vatandaşın baskısı ve sevgisi bizi yeniden yola çıkardı. Halktan yoğun talep vardı. Yarım kalan projelerim vardı. Çivril için hizmete devam edeceğiz. Bakanımız Nihat Bey'in de olması bizim için en büyük avantaj. 
Geçen dönem Nihat Bey, Osman Bey ve ben, beraber koştuk. Aynı ekip olarak tekrar Çivril için bir şeyler yapmaya çalışacağız." Gürcan Güven'in adaylığı, partisinin destekleriyle beraber Çivril'de yeni bir dönemin başlangıcını simgeliyor. Aday, halka sunduğu projelerle ve önceki dönemdeki başarılı performansıyla dikkat çekiyor.


 

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER