banner249

Çınar’da ‘Yalandan bir Sergi’ açıldı!

Denizli'de seçim atmosferi hareketleniyor. CHP'nin Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın geçmiş vaatlerini yerine getirmediği gerekçesiyle bir sergi düzenledi.

Çınar’da ‘Yalandan bir Sergi’ açıldı!
banner240

Bugün Çınar Meydanı'nda açılan "Yalandan Bi’Sergi" adlı sergi, geçmiş seçim dönemlerinde vaat edilip yapılmayan veya hala yapılmamış projeleri sergiledi. CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum, Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan ve Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun'un da katılımıyla yapılan açılışta, Çavuşoğlu projenin amacını "geçmişte verilen vaatlerin ne kadarını gerçekleştirdiğimizi göstermek ve gelecekte benzer yanlışlara düşmemek için bir uyarı niteliği taşıyor" sözleriyle açıkladı.

Sergide, Osman Zolan'ın 2014 ve 2019 seçimlerinde vaat ettiği ancak gerçekleştirmediği projeler yer aldı. Bunlar arasında "Halk Plajı", "İkinci Üniversite", "Drag-Oto Yarışları Pisti", "Şehir Stadyumu", "Arkeoloji Müzesi", "Akıllı ve Katlı Otoparklar", "250 TL Taksitle 25 Bin Konut Projesi", "Tramvay", "MiniaDenizli", "Millet Bahçesi", ve "Yeni Sanayi Sitesi" gibi projeler bulunuyor.

Sergide ayrıca, Zolan'ın gerçekleştirdiği ancak tartışmalara neden olan projeler de yer alıyor. Bu projeler arasında Akbaş Barajı'na akan kanalizasyon ve Üçgen Kavşak'ın kusurlu haline dair görüntüler de bulunuyor.

Çavuşoğlu, konuşmasında "Biz göreve geldiğimizde böyle yalandan sergiler olmayacak, çünkü vaatlerimizin tamamını yerine getireceğiz" şeklinde taahhütte bulundu.

Sergi, halkın ilgisini çekerek seçim öncesi tartışmalara yol açacak gibi görünüyor.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER