banner249

Acıpayam’a şiirle veda etti!

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Acıpayam Gençlik ve Kültür Merkezi Açılış Töreni’nde ünlü şair Cahit Sıtkı Tarancı’nın ‘Desem ki’ şiiriyle veda etti.

Acıpayam’a şiirle veda etti!
banner240

Acıpayam Gençlik ve Kültür Merkezi Açılış Töreni’ne Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ak Parti Denizli Milletvekilleri Cahit Özkan, Nilgün Ök ve Şahin Tin katıldı. Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan burada yaptığı konuşmada sitem dolu mesajlar verdi.

15 yıldan bu yana Acıpayam’a hizmet ettiğini belirten Başkan Şekan, bu vedanın bu şekilde olmaması gerektiğini söyledi. İlçe örgütünün seçimlerden önce Acıpayam Belediyesi ile ilgili hiçbir eserin yapımında paylaşım yapmadığına dikkat çeken Şevkan, şimdi bitmiş bir eserin paylaşımları yapılarak destek verdiklerini dikkat çekti. Acıpayam’a olan sevdasının asla bitmeyeceğini söyleyen Şevkan, “Siyasete bir başkan olarak veda etsem de bir doktor olarak Acıpayam ile olan gönül birlikteliğimiz her daim devam edecek. Geriye dönüp acaba nerede hata yaptım diye sorguluyorum ama inanın bende bunu bilmiyorum” dedi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER