banner249

CHP’de istifa şoku

CHP Germencik İlçe Teşkilatı’nın ön plana çıkan isimlerinden Necip ve Şahabettin Çapakçıoğlu’nun partilerinden istifa ettikleri belirtildi.

CHP’de istifa şoku
banner240

Germencik’te CHP’nin kuruluşuyla özdeşleşen CHP eski ilçe eski başkanlarından Necip Çapakçıoğlu ve son Germencik Ziraat Odası seçimlerinde büyük oy alan Şahabettin Çapakçıoğlu, istifa dilekçelerini CHP İlçe Başkanlığına verdi. Necip Çapakçıoğlu, yaptığı açıklamada; “Biz yıllarca dededen, babadan bu şanlı CHP bayrağını devraldık ve günümüze kadar her türlü koşulda dimdik ayakta tuttuk. Tarlada bahçede, fukaranın sofrasında, maddi-manevi tüm imkanlarımızı feda edip öğrendik. 


Biz çocuklarımıza nasihat verirken ‘Adam gibi sosyal demokrat’ olmasını öğrettik. Fakir-zengin, köylü-kentli, kadın-erkek ayırt etmeden nasıl insanlarla iç içe olunur, nasıl güler yüz ve saygıyla yaklaşılır, bunları öğrettik. Bizleri tek tek CHP fotoğrafından temizlediler. Bizi fotoğraftan silebilirler ama Germencik halkının gönlünden asla silemezler. Bu köhne anlayış temizlenene kadar üzülerek evladım gibi sevdiği partimden istifa ediyorum” dedi. 

Kendisini bildi bileli CHP’de olduğunun altını çizen Şahabettin Çapakçıoğlu ise, “Bizim için CHP; sadece parti değil, bir yaşam tarzı, bir aile gibiydi. Çok sevdiğim partimden istifa ediyorum. Ayrıca belirtmek isterim ki bu bir yangın değil, önümüzdeki günlerde çıkacak olan asıl yangının ufacık bir kıvılcımıdır” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER