banner249

Çavuşoğlu’na Güney’de sevgi seli!

Denizli'nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Güney İlçesi'nde coşkulu bir miting düzenledi. Mitinge Denizli CHP Milletvekilleri Gülizar Biçer Karaca, Şeref Arpacı ve Güney CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Eraydın da katıldı. Çavuşoğlu, otobüs üzerinden halka seslendi ve meydanda toplanan kalabalık "Nerde Hani" adlı seçim şarkısını birlikte seslendirdi.

Çavuşoğlu’na Güney’de sevgi seli!
banner240

Mitingde "Halkın Umudu Çavuşoğlu" sloganları yükseldi. Çavuşoğlu, konuşmasında Denizli'nin geleceği için tarım, hayvancılık, turizm ve sosyal belediyecilikle ilgili projelerini detaylı bir şekilde sundu. Mevcut iktidar belediyesine sert eleştirilerde bulundu ve vatandaşlara seslendi.

Çavuşoğlu, mevcut iktidar belediyesine yönelik sert tepkilerini dile getirerek, "İnsanda biraz utanma olur! Allahınız vicdanınız mı var? İnsanı ucuz süt, et, ekmek için kuyruğa sokan iktidar. İnsanda yüz olur, utanır. Senin görevin o insanların en güzel şekilde yaşayacağı sistemi kurmaktır." şeklinde konuştu.

Ayrıca, "Korkmayın çare var, çare sizsiniz" diyerek halkı cesaretlendiren Çavuşoğlu, "Söylediğim şeyleri yapamayacak olursam 5 sene sonra bu meydanda beni taşlayın" çağrısında bulundu.

Çavuşoğlu ayrıca, "Osman Zolan'dan daha kötü olmam mümkün değil. En az onun kadar yaparım, o zaten sıfırda. Hiçbir şey yapmazsam onun kadar olurum." diyerek iddialı bir şekilde mevcut durumu eleştirdi.

Halka seslenen Çavuşoğlu, "Size söz veriyorum zenginleşmeyeceğim, halkımı zenginleştireceğim. Yanımda beslediklerimin devasa binaları olmayacak. Kimin olacak biliyor musunuz? Bu halkımın olacak." sözleriyle vaatlerini dile getirdi.

Mitingde Çavuşoğlu'nun sözleri sık sık alkışlarla kesildi. Çavuşoğlu, konuşmasını, "Bu halkı zenginleştiremezsem anneleri mutlu hale getiremezsem, bu yaptığım görev bu şehirde yaşamak bana zulüm olur." şeklinde sonlandırdı.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER