banner249

Başkarcı’da iftar bereketi!

Merkezefendi Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca farklı mahallelerde düzenlediği iftar programı  bu kez Başkarcı Mahallesi’nde yapıldı. Binlerce kişinin katıldığı toplu iftar programında konuşma yapan Başkan Doğan, “Aynı sofrada olmak bizleri fazlasıyla mutlu ediyor” dedi.  

Başkarcı’da iftar bereketi!
banner240

Merkezefendi Belediyesi'nin Ramazan ayında geleneksel hale getirdiği mahalle iftarları farklı mahallelerde ediyor.  Ramazan ayında orucunu birlikte açmak isteyen mahallelileri gönül sofrasında bir araya getiren Merkezefendi Belediyesi, iftar sofrasını bu kez Başkarcı Mahallesi’ne kurdu. Kurulan gönül sofralarını dolduran binlerce kişi, ezanın okunmasıyla oruçlarını hep birlikte açtı. İftar programının ardından tasavvuf müzik dinletisi ve semazen gösterisi sahnelendi. İftara, meclis üyeleri ve meclis üyesi adayları, muhtarlar ve vatandaşlar katılım sağladı.

“EL ELE, OMUZ OMUZA İFTAR SOFRALARINDA BİR ARAYA GELİYORUZ”

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Hemşehrilerimizle beraber el ele, omuz omuza gönül sofralarında bir araya geliyoruz. Aynı sofrada olmanın mutluluğunu ve huzurunu hep birlikte yaşıyoruz. Hep birlikte dualar ediyor, oruçlarımızı açmaya devam ediyoruz. Hemşehrilerimizle yan yana olmak, aynı sofrada muhabbet etmek bizleri fazlasıyla mutlu ediyor. Allah tuttuğumuz oruçları, ettiğimiz duaları kabul etsin” dedi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER