banner249

Çavuşoğlu bu kez kadınlara seslendi!

CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Denizli Büyükşehir Belediyesi Binası önünden bu kez kadınlara seslendi.

Çavuşoğlu bu kez kadınlara seslendi!
banner240

Başkan Adayı Çavuşoğlu, Denizli Büyükşehir Belediyesi önünde yaptığı açıklamayla kadınlara önemli mesajlar verdi. Çavuşoğlu sözlerine, “önceliğimiz her zaman kadınlar. Çünkü Denizli kadınlarla güçlü. Ama kadınlar için yeteri kadar güvenli ve yaşanabilir bir kent değil.” diye başladı.

“Denizli’nin kadınları! Önce sizler için çalışacağız” dedi,  8 Mart Kadınlar Günü öncesinde kadınlara yönelik projelerini anlattı.
Kadın emeği, güvenliği, özgürlüğü için yapacaklarını sıraladı.
“1- Bu şehri güvenli hale getirmek için çalışacağız. Kadına yönelik şiddetin her türlüsüne karşı duracağız.
2- Gece seyahat güvenliğinizi sağlayacağız.
Toplu taşıma araçları geç saatlere kadar aktif olacak.
3- Her mahalleye modern ücretsiz kreşler açacağız.
4- Meslek ya da hobi edinmeniz için kurslar düzenleyecek, Belediye tesislerinde ve hizmetlerinde önce kadın istihdamı diyeceğiz. Ayrıca El emeğinizi pazarlamanız için e-ticaret desteği eğitimi vereceğiz” dedi.

“HATİCE TEYZEMİZİN CESARETİ HEPİMİZE ÖRNEK OLSUN”
Çavuşoğlu tüm kadınları 8 Mart Kadınlar Günü yürüyüşüne davet etti.
“Denizli'miz kadınlar ve çocuklar için daha yaşanabilir, daha adil bir kent olsun diye çalışıyoruz. Gelin, hep birlikte Denizli'mizi daha iyi bir geleceğe taşıyalım” dedi. Toprağını savunduğu için hakkında dava açılan “Avdanlı Hatice Teyze’mizin cesareti hepimize örnek olsun “diyen Çavuşoğlu,  tüm kadınları yarın 17.30’da gerçekleşecek olan 8 Mart kadın yürüyüşünde yan yana omuz omuza yürümeye davet etti.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER