banner249

Tavas Belediyesi iki merkez birden açıyor!

Tavas Belediyesi tarafından önemli hizmet projeleri hayata geçiriliyor. Tavas Belediyesi Gençlik Merkezi ve Tavas Kültür-Sanat Evi, yarın Tavaslıların hizmetine girecek.

Tavas Belediyesi iki merkez birden açıyor!
banner240

Tavas Belediyesi Gençlik Merkezi’nde 250 kişilik sinema salonu, 300 kişilik konferans salonu, eğitim çalışmaları için öğrenci sınıfları, gençlere ve çocuklara çeşitli etkinlikler ve gösterimler yapabilecekleri sınıflar yer alacak. Tavas Kültür ve Sanat Evi’nde Tavasın tarihi, kültürel değerleri, gelenek ve göreneklerinin tanıtılması ve gelecek nesillere aktarılması için el emeği göz nuru ürünlerin sergileneceği atölyeler ve satışının yapılacağı alanlar, Kızılcabölük Tekstil ürünleri ve dokumalar, doğal taş resim atölyeleri, Tavasın yöresel lezzetlerinin olduğu gastro odası, Kent Müzesi, kafe ve restoranlar bulunacak.  

Tavas için önemli projelere imza atan Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık; “Tavas Belediyesi olarak gençlerimizin yanında olmayı ve onlara en iyi hizmetleri sunmayı önemsiyoruz. Geleceğimizin teminatı gençlerimiz ve çocuklarımız için Gençlik Merkezimizi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Tavas Kültür ve Sanat Evimiz ile de İlçemizin tarihi, kültürel değerlerin tanıtılması ve gelecek nesillerimize aktarılmasını hedefleyerek, Tavas’ımızı cazibe merkezi haline getiriyoruz. Buradan tüm hemşehrilerimi 9 Mart 2024 Cumartesi günü gerçekleştirecek olduğumuz açılış programlarımıza davet ediyorum. Kıymetli eserlerimiz şimdiden Tavas’ımıza hayırlı olsun” dedi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER