banner249

Ak Parti’de istifa depremi!

Bekilli’de Ak Parti’nin tüm kademesi istifa etti. 

Ak Parti’de istifa depremi!
banner240

Denizli’de Ak Parti Bekilli İlçe Teşkilatının toplu istifası gündeme bomba gibi düştü. İlçe Başkanı Abdurrahman Akdoğan başkanlığındaki ilçe yönetimi, kadın kolları yönetimi ve gençlik kolları yönetiminin tüm kademeleri topluca istifa etti. 


İlçe Başkanı Akdoğan, istifayı sosyal medya hesabından duyurdu. Akdoğan, mesajında şu ifadelere yer verdi, “Kurulduğu günden bu yana milletimizin refahı birliği ve huzuru için kararlılıkla çalışan AK Parti Türkiye'nin siyaset sahnesinde önemli bir değişimin ve dönüşümün sembolü olmuştur. Partimizin temel değerleri olan adalet özgürlük demokrasi ve milli birlik ruhu Türkiye'nin güçlü bir şekilde ilerlemesi için temel bir direksiyon görevi üstlenmiştir. 

GÖNÜL BİRLİĞİ İSFASIYMIŞ!
Toplumumuzun her kesimine kucak açan ve farklılıkları zenginlik olarak gören partimiz ülkemizin her bir köşesinde birlik ve beraberlik ve dayanışma duygusunu güçlendirmiştir. Böylesine büyük bir siyasi oluşumun içerisinde yer alarak sizlerin teveccühü ve desteğiyle çalışmaktan onur duyduğum AK Parti Bekilli İlçe Başkanlığı görevinden gönül birliğiyle aldığımız karar sonucunda istifa ediyorum. Görevim süresi boyunca ilçemizin kalkınması ve refahı için büyük bir gayretle çalışmaya özen gösterdik. Projelerimiz ve hedeflerimiz doğrultusunda birçok başarı elde ettik. Birlikte yürüdüğümüz yolculuk boyunca desteklerini esirgemeyen başta genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, il başkanımız ve tüm hemşerilerimize teşekkürlerimi iletiyorum. AK Parti davamızın hizmet maratonu bir bayrak yarışıdır. Partimizin yüklemiş olduğun misyonu görev süremiz boyunca ve elimizden geldiğince ilçemizde taşımaya çalıştık. Bundan sonra da taşımaya devam edeceğiz.”

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER