banner249

Arslan konuştu sevgi seli balkona taştı

30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde başarılı çalışmalara imza atarak CHP'nin Denizlideki oy oranını %40 lara çıkaran Sanayici Avukat Kazım Arslan 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri için tekrar aday adayı olarak bugün CHP İl Binasında toplantı düzenledi.

Arslan konuştu sevgi seli balkona taştı
banner240

CHP Denizli il Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Merkez ilçe Başkanı Sedat Demirci ve üyelerin katılımı ile önce İl Başkanı Çavuşoğlu partililere konuşmasını yaptı üyelerden destek istedi akabinde sözü CHP Denizli Milletvekili Aday Adayı Kazım Arslan'a bıraktı.


Arslan konuşmasında ; Ben 1954 yılında Tavas’ın Solmaz köyünde doğdum,Kızılca’da büyüdüm.Evli ve iki çocuk babasıyım.İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 1976 yılında mezun oldum. 

1977 yılında Cumhuriyet Halk Partisine üye oldum,1984-1989 yılları arası SODEP.İl Yöneticiliğine,1989 yılında SHP.İl Sekreterliğine,1991 yılında SHP.İl Başkanlığına seçildim.CHP.nin yeniden açılmasıyla1992 yılında İl Başkanlığına atandım,1995 yılına kadar devam ettim,Milletvekili adayı oldum.

Üniversitede okurken 1975-1979 yılları arasında,toptan gıda ticareti ile uğraştım. 

1979-1999 yılları arasında,Denizli Barosuna kayıtlı olarak(20) sene serbest Avukatlık yaptım.Denizli Barosunda, (4) yıl Baro yönetiminde,(2) yıl disiplin kurulunda çalıştım.

1992-2007 tarihleri arasında,Atatürkçü ve Cumhuriyetçi arkadaşlarla kurduğumuz vakıfta (4) yıl mütevelli heyet başkan yardımcılığı yaptım.Bu vakıf kanalı ile Denizlide 172 kişilik öğrenci yurdunda,Atatürkçü ve Cumhuriyetçi yoksul öğrencilerin yetişmesi için çalışıyoruz. 

1999 yılında serbest avukatlığı bıraktım ve halen Tekstil Sanayiciliği yapmaktayım.

2004-2010 yılları arası,DETGİS – Denizli Tekstil ve Giyim San.Der.Başkanlığını yürüttüm. 

2005-2010 yılları arası,USİAD –Ulusal Sanayici ve İşadamları Der.Denizli Şube Başkanlığı görevini ve ayrıca USİAD. Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeliği yaptım. 

Denizli Yüksek Öğretim Vakfı yön.kurulu üyeliğini 2000 yılından beri sürdürmekteyim. 

Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Yönetim Kurulu üyeliğini 2006 yılından başlamak üzere,4 sene Genel Sekreter Yardımcılığı,1 sene ADD Genel Başkan Yardımcılığı görevini yaptım. 

Ayrıca Denizlide faaliyet gösteren 10 sivil toplum örgütünün aktif üyesiyim. 

CHP’DE 1984 YILINDAN BERİ YILMADAN YORULMADAN AKTİF OLARAK SİYASET YAPMAKTAYIM. 

Denizli’de 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkan aday oldum, % 40’a yakın oy aldım.Partimin Denizli’deki % 31 olan oyunu,8 puan arttırdım.Demek ki çalışınca,halk bize güven duyunca oyumuz artıyor.Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanmak için çok mücadele verdim,çok çalıştım,bütün imkanlarımı seferber ettim,kısacası hayatımı ortaya koydum.Kazanmış olsaydık,hem partime ve hem Denizli’mize çok şey kazandırmış olacaktım,partilimin de yüzünü güldürecektim !Ama olmadı ! Fakat kendim için değil partim için çok üzüldüm.Seçim sonrası yine çalışmaya devam ettim.Hep birlikte elde ettiğimiz bu imkanı ve sonucu Milletvekilliği seçimlerinde daha iyi bir noktaya taşımak ve Denizli’de CHP’mizi 1.parti yapmak üzere aday adayı oldum.Bana güvenmenizi ve tekrar destek vermenizi istiyorum.

CHP İKTİDARINDA TÜRKİYE ÖZGÜRLEŞECEK VE HERKES RAHAT BİR NEFES ALACAK.

Haksızlıklar,hukuksuzluklar ve adaletsizlikler yok edilecek.Yargı Bağımsız ve Tarafsız olacak,kararlar siyasi değil vicdani ve hukuki olacaktır.Ülkemizde Ulu Önder Atamızın kurmuş olduğu Laik Cumhuriyet ebediyete kadar yaşatılacakTIR.Teknik ve uygulamalı laik eğitime önem verilecektir.Demokrasimiz geliştirilecek ve kökleştirilecek,parti içi demokrasinin gelişmesi sağlanacaktır.Bunun için Siyasi Partiler Kanunun da mutlaka değişiklikler yapılacaktır. 

CHP İKTİDARINDA ÜRETİM SEFERBERLİĞİBAŞLATILACAKTIR. 

İşçisinden,çiftçisine,emeklisinden,esnafına,sanayicisinden ihracatçısına kadar,her alanda üretim yapan herkese büyük destekler ve teşvikler verilecektir.Üretim alanında kullanılan her türlü malzeme ve girdiler üzerindeki vergiler aşağıya çekilecektir. Tüketim değil,üretim teşvik edilecek,üretimin artması için yatırımlar desteklecektir.Üretim alanında kullanılan elektriğin üzerindeki TRT payı kaldırılacak,vergileri de aşağıya çekilecektir. 

Kadınlarımızın ve gençlerimizin iş yeri açmaları kolaylaştırılacak,iki sene vergi alınmayacak,iki sene ödemeli sıfır faizli kredi verilecektir.Emekliler arasındaki farklılıklar intibak yasasıyla giderilecektir.Emeklilere iki dini bayramda birer ikramiye verilecektir.Tarım da üretici birliklerinin kurulması sağlanacak,tahılından pamuğuna,tütününden üzümcüsüne,seracısından meyvacısına,hayvancılık yapanlara kadar herkes planlı ve programlı şekilde desteklenecek,gerekli tarımsal araştırmalar yapılacak,çiftçimiz ve üreticimiz yönlendirilecektir. Tarım il ve ilçe müdürlükleri daha aktif hale getirilecektir.Tarımsal üretimin her alanında Pazar desteği de verilecek,çiftçimiz köylümüz,üreticimiz tüccara mahkum edilmeyecektir.Üreticinin para kazanması için her türlü destek ve teşvik verilecektir.

Üniversitelerimiz,idari,mali ve bilimsel özerkliğe kavuşacak,tarımsal ve sınai yatırımlarda ve üretimlerinde önderlik yapacak,üniversite ile sanayi ve üretim iş birliği geliştirilecektir.Yatırım ve teşviklerde İlimiz üvey evlat muamelesi görmeyecektir.Böylece Denizli ‘li hemşerilerimin yeniden müteşebbis ruhu canlandırılacak ve yatırımlar arttırılacaktır. 

Ben Cumhuriyet Halk Partimizin altı oklu ilkelerine ve Ulu Önder Atatürk’ün devrimlerine yürekten inanmış bir partiliyim.Hayat felsefem, insanları sevmek ve onlara yardımcı olmaktır.Siyaseti de onun için çok seviyor ve yapıyorum.Ben ülkeme,ilime çok yararlı olmak ve ilimizi daha çok kalkındırmak için yola çıktım ve bu nedenle milletvekili adayı oldum.Çalışmayı ve üretmeyi çok seviyorum.Çalışmalarımda dürüstlüğü,dayanışmayı,başarıyı,sevgiyi,saygıyı hep ön planda tuttum,şimdiye kadar hep partimin başarısı için çalıştım. 

Siyasi İktidarın ülkemizi 13 seneden beri nasıl kendisine göre değiştirdiğini ve dönüştürdüğünü,Cumhuriyetimizin kazanımlarını nasıl yok ettiklerini anlatmaya gerek görmüyorum.Ayrıca gericiliğin ve bölücülüğün hat safhaya geldiğini de biliyorsunuz.Ayrıca Yolsuzluk ve yoksulluk diz boyudur.Bunların hesabını sormamız için,7 Haziran da genel bir seçim var.Bu seçimi hep birlikte çok iyi değerlendirmek ve CHP’yi iktidar yapmak zorundayız. Bu seçim ülkemizin kaderi,geleceği ve rejimi açısından bir dönüm noktası olacaktır.Bu nedenle hepimiz uyanık olmak ve her birimiz bir şeyler yapmak zorundayız.Çok çalışarak ve seçmenler ile bire bir ilişkiler kurarak,projelerimizi anlatarak CHP’yi Denizli’de hep birlikte 1.parti yapmak ve Türkiye’de tek başına iktidar etmek zorundayız.Başka çaremiz yok,çare CHP İktidarıdır. 

Yukarıda belirttiğim gerekçeler çerçevesinde çalışmak ve üzerime düşen görev ve sorumlulukları yerine getirmek için Milletvekili aday adayı oldum.Şimdiye kadar İlimiz de çok yararlı işler yaptım.Yaptığım bu çalışmaların,verdiğim emeklerin,Büyükşehir Başkanlığı seçiminde kazandırdığım % 40 ‘a yakın oyu,partililerimin iyi değerlendirileceğini,takdir edip ve bana destek verecekleri yürekten inanıyor,en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.şeklinde sonlandırdı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER