banner249

AK Parti'den gençlere müjde

Seçim çalışmaları sırasında özellikle gençlerden yoğun ilgi ve destek gören AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Cahit Özkan, AK Parti'nin gençler için hazırladığı projeleri anlattı.

AK Parti'den gençlere müjde
banner240

Gençliği, enerjisi ve dinamizmi ile AK Parti'nin aktif isimlerinden AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Cahit Özkan, özellikle gençlerden yoğun ilgi görüyor. Ziyaretleri sırasında çocuklarla ve gençlerle sık sık bir araya gelen Cahit Özkan, AK Parti'nin gençler için hazırladığı projeleri anlattı. 


Bilim ve teknoloji açısından Türkiye'nin AK Parti ile birlikte büyük bir atılım yaptığını belirten Özkan, gençlerin bilgiye ve teknolojiye çabuk ulaşmalarını sağlayan projeleri hayata geçirdiklerini söyledi. 


AK Parti Seçim Beyannamesi’nde gençlerin çok ilgi gördüğü projeler olduğunu ifade eden Özkan, “Bilim ve teknoloji çağında Türkiye 13 yılda büyük atılımlar gerçekleştirdi. Bu teknoloji yatırımlarından en çok faydalanması gereken kesimin gençler olduğu açık. Seçim beyannamemizde gençlerimize ücretsiz internet erişimi sağlayacağımızı söyledik. 


Bunun alt yapısını hazırlayarak en kısa sürede hayata geçireceğiz.  Çağımızda hava kadar muhtaç olduğumuz iletişimin temelini oluşturan interneti gençlerimizin hizmetine ücretsiz ve sınırsız şekilde sunacağız” dedi.

 

Lise ve üniversite mezunu gençlere müjde
AK Parti seçim beyannamesinde gençler için her konunun ele alındığını ve gençlerle ilgili bütün projelerin üzerinde titizlikle çalışıldığının altını çizen Özkan, "Lise veya üniversite mezunu gençlerimize genel sağlık sigortası (GSS) giderlerinin iki yıl süreyle gelir testi yapmaksızın ve prim almaksızın devlet tarafından karşılanmasını sağlayacağız. Böylece gençlerimize ücretsiz sağlık hizmeti sunmuş olacağız. 


Liseden ya da üniversiteden mezun olan gençlerimiz içerisinde sınavlara hazırlanan ciddi bir kesim var bunlara iş bulamayan kesimi de eklersek bu yasadan yararlanacak gençlerimizin sayısı oldukça fazla. Bu projemizi de hayata geçirdiğimizde hem ailelerin omuzlarına çocuklarının sağlık giderleri ile ilgili yük binmemiş olacak hem de gençlerimiz hastanelere giderken ted

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER