banner249

Siyaseti biz güçlendiriyoruz!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi’ni ziyaret eden AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Dr. Ramazanoğlu, “Kadınlarımıza, gençlerimize inanıyorum. Çünkü siyasetin kadınlar ve gençler ile güçleneceğini biliyorum. Siyaset bizi değil, biz siyaseti güçlendiriyoruz” dedi.

Siyaseti biz güçlendiriyoruz!
banner240

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Dr. Sema Ramazanoğlu, sivil toplum kuruluşları ziyaretlerini sürdürüyor. Sivil toplum kuruluşları ziyaretlerine Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi ile devam eden Milletvekili Adayı Dr. Sema Ramazanoğlu’nu Kadın Meclis Başkanı Bilsen Özen karşıladı. Başkan Özen ziyaretinden dolayı Dr. Ramazanoğlu’na teşekkür ederek, mecliste kadınların sorunlarının giderilmesi konusunda atılacak adımlarda daima destekçi olacaklarını dile getirdi. 


Kadın Meclisi ve Gençlik Meclisi üyeleri ile bir araya gelen AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Dr. Sema Ramazanoğlu ise, kent konseylerinin karar alma mekanizmaları üzerinde büyük etkisi olduğuna dikkat çekti. Kent konseylerinin toplum ile yönetim arasında bir köprü vazifesi gördüğünü belirten Milletvekili Adayı Dr. Ramazanoğlu, “Toplumun nabzını en iyi siz tutuyorsunuz. Kadın Meclisi olarak kadının statüsünü artırmak için mücadele ediyorsunuz” dedi. 

“KADINLARIMIZA VE GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUM” 
Kadınların toplumsal statüsünü artırmak için ne gerekiyor ise yapılması gerektiğini ifade eden Dr. Ramazanoğlu, “Gerekiyorsa size biçilen rolü reddedeceksiniz, itiraz edeceksiniz. Kadınlarımız, gençlerimiz itirazlarınızı dile getirin. Güzel fikirlerinizi kendinize saklamayın. Ülkemiz ancak böyle gelişir. Ben kadınlarımıza gençlerimize bu konuda çok güveniyorum” diye konuştu. 

Kadınların toplumsal statüsünü artırmak için mücadele etmek gerektiğin dile getiren AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Dr. Sema Ramazanoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Bize yer versinler, söz versinler, bizi görsünler diye beklemeyeceğiz. Siz konuştukça Türkiye mesafe alacak. Siyaset mesafe alacak. Kadınlarımıza, gençlerimize inanıyorum. Çünkü siyasetin kadınlar ve gençler ile güçleneceğini biliyorum. Siyaset bizi değil, biz siyaseti güçlendiriyoruz.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER