banner249

Adaylarımız hayırlı olsun

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Denizli Miletvekili Adaylarının belli olmasının ardından yaptığı değerlendirmede, “7 Haziran’dan bu yana geçen süreci değerlendiren vatandaşlarımız en doğru kararı verecek ve yine yeniden AK Parti’yi tek başına iktidar yapacaktır” dedi.

Adaylarımız hayırlı olsun
banner240

Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli Milletvekili adaylarının sıralaması belli oldu. 7 Haziran seçimlerine nazaran farklı bir liste ile seçmenlerin karşısına çıakcak olan AK Parti’te 1. sıra yine Ekonomi Bakanı Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci aldı. Listelerin açıklanmasının ardından kısa bir değerlendirme yapan AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, listenin hayırlı olmasını temenni etti. 


Seçimlerin demokratik bir ortamda geçeceğine olan inancını dile getiren Filiz, “Denizli kamuyonun beklediği isimlerin yer aldığı bir liste ile seçmenlerimizin karşısına çıkacağız. 1 Kasım’daki seçimler ülkemiz ve Denizlimiz açsından son derece önemlidir. 7 Haziran seçimlerinden bu yana geçen süreçte vatandaşlarımız koalisyondan fayda gelmeyeceğini bir kez daha gördü. 

13 yıllık iktidarımız süresince ülkemizin kazanımlarının devamı için 1 Kasım tarihi oldukça önemli. Kılcal damarlarımız olan teşkilatlarımızın tüm birimleri seçimlere hazır. 

Ülkemizin kalkınması ve refah seviyesinin artması, dünya devletleri arasındaki yerinin daha da sağlamlaşması için bizler hazırız. İnanıyorum ki, 7 Haziran’dan bu yana geçen süreci değerlendiren vatandaşlarımız en doğru kararı verecek ve yine yeniden AK Parti’yi tek başına iktidar yapacaktır” dedi. 

AK Parti Denizli Milletvekili Adaylar 
1 Nihat Zeybekci 
2 Sema Ramazanoğlu 
3 Şahin Tin 
4 Cahit Özkan 
5 Osman Yüceliş 
6 Emin Okkaya 
7 M.Bekir Ege

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER