banner249

2 günde 5 stratejik toplantı!

AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, 2 günde 5 bölge toplantısı geçekleştirdi.

2 günde 5 stratejik toplantı!
banner240

15 ilçenin katıldığını eğitim toplantılarında seçim stratejileri ve ilçelerde yapılan çalışmalar gözden geçirildi. Genel seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını iyice hızlandıran Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli il teşkilatı, günlük yaklaşık 1000 kişilik bir ekip ile saha çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. 


Bunun yanında AK Parti İl Başkanı Şahin Tin ve yöneyim kurulu üyeleri de seçim koordinasyon merkezinde ve ilçelerdeki çalışmaları titizlikle sürdürüyor. Son iki günde 4 bölge toplantısı gerçekleştiren AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, burada teşkilat çalışmaları ile ilgili bilgiler alarak seçim çalışmalarını değerlendiriyor. 

İlk olarak Tavas, Kale, Beyağaç, daha sonra Honaz, Çardak ve Bozkurt ve Acıpayam Çameli ile Serinhisar, Çivril, Çal, Baklan, Bekilli, Sarayköy, Güney, Buldan Babadağ ilçeleri ile bir araya gelen Başkan Tin, teşkilat içi eğitim toplantıları gerçekleştirdi. 

İLÇELERE YATIRIM YAĞACAK 
İlçelerde yapılan yatırımlar ile ilgili bilgiler veren ve bu yatırımların vatandaşlar ile paylaşılmasını isteyen Başkan Tin, seçimlerin çok önemli olduğunu yineledi. Başkan Tin, “Merkezde yerel yönetimlere baktığımızda Allah’a şükür Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan, Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci ve milletvekillerimiz sayesinde Denizli Avrupa’yı aratmayacak şekilde modern bir şehir haline geldi. 

İlçelerimize de önemli yatırımlar yaptık. 6,5 milyon liraya mal olacak 27 yataklı Çameli Devlet Hastanesinin, Çivril Devlet Hastanesi’nin temelini attık. Acıpayam Devlet Hastanesi ek binasının açılışını yaptık. İlçelere önemli yatırımlar kazandırma adına çok büyük gayret sarf ediyoruz. Böyle bir güzelliği gerçekleştiren kim, AK Parti’nin hizmetkarları evlatlarıdır. Diğer Partiler bize ne verdi?” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER