banner249

Hakimiyetini Kaybeden Araç 3 Kişinin Canına Mal Oldu

Akhisar devlet karayolu üzerinde Novada AVM karşısında bir düğün salonu işletmesi önünde trafik kazası meydana geldi. Direksiyon hakimiyetini kaybederek savrulan araç önce elektrikli bisiklete daha sonrasında park halindeki araçlara çarparak su kanalına düştü. Meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaşamını yitirdi.

Hakimiyetini Kaybeden Araç 3 Kişinin Canına Mal Oldu
banner240

Edinilen bilgiye göre bugün saat 23.15 sıralarında Akhisar Devlet Karayolu üzeri Balıkesir istikametine seyir halinde olan 20 plakalı otomobil sürücüsü Burak Korkmaz direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında seyir halinde olan elektrikli bisiklete ve park halindeki iki otomobile çarpması sonucu trafik kazası meydana geldi.

Kaza sonrası 20 plakalı otomobil yol kenarındaki su kanalı düşerek ters takla attı. Aracı içerisinde sıkışan sürücü Burak Korkmaz (21) olay yerinde hayatını kaybetti. Yine elektrikli bisiklette bulunan sürücü Süleyman Koçer (43) ve arkasındaki Özbek uyruklu yolcu Naıma Uramova (38) u kazanın etkisiyle yol kenarına savruldu ve olay yerinde hayatlarını kaybetti.

Olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve emniyet ekibi sevk edildi. Nöbetçi savcının incelemesi ardından kazada hayatını kaybeden 3 kişi Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Hayatını kaybeden sürücü Burak Korkmaz’ın yakınları olay yerinde sinir krizi geçirirken kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Kübra

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER