banner249

Hastaneden ilk açıklama geldi

Ünlü sanatçı İbrahim Erkal Maltepe’de ki evinin otoparkında baygın halde bulunarak hastaneye kaldırıldı. Erkal’ın durumuyla ilgili hastaneden yapılan ilk açıklamada “Son derece ciddi beyin kanamasının olduğu saptanmış olup hastamız derin koma durumundadır.” denildi.

Hastaneden ilk açıklama geldi
banner240

Maltepe Başıbüyük’te bulunan evinin otoparkında baygın halde bulunan ve sitenin güvenlik görevlisi tarafından bulunan ünlü ses sanatçısı İbrahim Erkal,
Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan ilk müdahalenin ardından Erkal, yoğun bakıma alınan Erkal, Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden alınarak başka bir hastaneye sevk edildi.

HASTANEDEN İLK AÇIKLAMA GELDİ
“Beyin kanaması ön tanısı ile getirilen evinin otoparkında düşmüş olarak bulunan değerli sanatçı İbrahim Erkal’ın yapılan tetkikler sonucunda son derece ciddi beyin kanamasının olduğu saptanmış olup hastamız derin koma durumundadır. Yoğun tıbbi destek tedavisi alan hastamız ameliyata alınmıştır.”



“DUA BEKLİYORUZ”
İbrahim Erkal’ın iş ortağı Feyzullah Çelebi, ünlü sanatçının sağlık durumuyla ilgili, “Doktorlar beyin kanaması geçirdiğini söylüyorlar. Rabbimden şifa diliyoruz. Dostlarından dua bekliyoruz” dedi.

Erkal’ın kuzeni Hilmi Şahin ise, "İbrahim’in durumu çok kritik. Arkadaşlarıyla akşam yemeğinde buluştu. Yemek sonrası eve gidiyor. Otoparkta 45 dakika sonra baygın halde bulunuyor. Yüksek tansiyon hastasıydı. Beyin kanamasının nedeni yüksek tansiyon. Başka hiçbir rahatsızlığı yoktu. 14 yıl sonra baba oldu. Çok heyecanlıydı" ifadelerini kullandı. 
 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ilker
ilker - 7 yıl Önce

Allah acil şifalar versin dualarımız seninle

SIRADAKİ HABER