banner249

Doktorlara darp görüntüleri ortaya çıktı

İzmir’de geçtiğimiz günlerde Dr. Nuri Ersoy Yoğurtçuoğlu ve mesai arkadaşı Dr. Elif Çağlayan'ın eşi İbrahim Türk'ün darp edildiği olayın görüntüleri ortaya çıktı.

banner240

Olay, 29 Mart Cuma günü Mevlana Mahallesi’nde bulunan 29 No’lu Yunus Emre Aile Sağlığı Merkezinde yaşandı. İddiaya göre B.K. isimli sahış, Dr. Nuri Ersoy Yoğurtçuoğlu'na giderek hasta olan eşine ilaç yazdırmak istedi. Ancak Yoğurtçuoğlu bu isteğin mümkün olmadığını iletti. Bunun üzerine B.K. doktora bağırarak odadan çıktı. Bir süre sonra ise B.K., yanında eşi M.K. ile yeninden sağlık merkezine geldi ve M.K. doktoru darp etmeye başladı. M.K.’nın yanında bulunan şahıs da doktora saldırdı ancak çevredeki lokanta ile eczanede çalışanların müdahalesiyle saldırı önlense de olaylar son bulmadı. Sağlık merkezinin önüne yanaşan kamyonetten inen 4 kişi de olaylara dahil oldu. M.K. ve 5 arkadaşı Dr. Nuri Ersoy Yoğurtçuoğlu ve olayları yatıştırmaya çalışan esnafa saldırırken, olayda Yoğurtçuoğlu’nun burnu kırıldı. Kavga sırasında Dr. Elif Çağlayan'ın yanında bulunan eşi, İbrahim Türk'ün de kafatasında zedelenme meydana geldi.

ZANLILAR TUTUKLANDI
Yaşanan olay güvenlik kameralarına anbean yansıdı. B.K.’nin eşi M.K.’nin öğle saatlerinde Dr. Nuri Ersoy Yoğurtçuoğlu'nun odasına girdiği ancak doktoru içerde bulamayınca geri çıktığı görülürken, Yoğurtçuoğlu'nun odasına girmesinin ardından saldırmaya başladığı da kamera kayıtlarında saniye saniye görülüyor. Sağlık merkezine sonradan gelen 4 kişi ile birlikte M.K. ve yanındaki şahsın hem doktoru hem de esnafı darp ettiği de kamera kayıtlarında açıkça belli oluyor. Olayın ardından Dr. Nuri Ersoy Yoğurtçuoğlu ve İbrahim Türk'ün şikayetleri üzerine başlatılan soruşturmada M.K. ile birlikte 4 şahıs gözaltına alındı. Şahıslar sevk edildiği adliyede savcılık tarafından serbest bırakılırken, İzmir İl Sağlık Müdürlüğünün de M.K. ve diğer 3 zanlı hakkında suç duyurusunda bulunmasının ardından şüpheliler yeniden gözaltına alınıp sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2019, 16:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER