banner249

Denizli Zolan'ı bağrına bastı

Dur durak bilmeden Denizli’yi karış karış dolaşan, gidilmedik ilçe, mahalle, belde ve köy bırakmayan AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan’ı Denizli halkı da yalnız bırakmadı.

Denizli Zolan'ı bağrına bastı
banner240

Düzenlediği miting ve toplantılarda meydanları dolduran coşkulu kalabalıklara seslenen Osman Zolan, vatandaşlara projelerini anlattı. Seçim çalışmalarına başladığı günden bu güne kadar ilçe, mahalle ve köy ziyaretlerinin yanı sıra, esnaf ziyaretleri, fabrika ziyaretleri ve sivil toplum kuruluşları ziyaretlerinde 400 bin kişiyle bir araya gelen Osman Zolan, 7'den 70’e tüm Denizli halkının sevgi seliyle karşılaştı. 


Denizli halkının ‘kendilerinden biri olarak gördüğü’ Osman Zolan’a gösterdikleri yoğun ilgi görülmeye değerdi. Tüm mahallelerde mitingler düzenleyerek Denizli halkıyla bir araya gelen AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, tüm ilçelerde düzenlenen mitinglerde de vatandaşların yoğun sevgi gösterileriyle karşılandı. Denizli için yaptığı hizmetler herkes tarafından takdir edilen Zolan, vatandaşlara Denizli için hazırladığı yüzlerce dev projenin müjdesini verdi. 

"BİZ BU ŞEHRE SADECE VE SADECE HİZMET ETTİK" 
Milletten aldıkları emanete en iyi şekilde sahip çıkmak için ne gerekiyorsa yapmaya çalıştıklarını ifade eden AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, “Denizlimiz'i 10 yılda büyük bir köyden, herkesin imrendiği modern bir şehir haline getirdik. Gece demedik, gündüz demedik, tatil demedik, nerede bir ihtiyaç varsa oraya çözüm olduk. 10 yıl önce şehrimizde köprülü kavşak yoktu, yaya üst geçidi yoktu, nefes alacak temiz havası yoktu, kapalı spor salonları yoktu, pazar yerleri yoktu, içilecek temiz suyu yoktu, gidilecek parkı yoktu. 

Şükürler olsun ki tüm bunları birlikte başardık. Sizlerle birlikte kol kola vererek Denizlimiz’i sizlere yakışır bir hale getirdik. Bu işin kahramanları da sizlersiniz.Kaybedilen yıllar bu süreçte telafi edildi. Her yıl 10 yıllık iş yaptık. Sizlerden hep güç, hep destek alarak, durmadan, yorulmadan çabaladık, çalıştık. Denizli'de 10 yıl boyunca sizlere sadece ve sadece hizmet ettik. İnşallah bundan sonra da aynı anlayışla, yine sizlerle birlikte Denizlimiz'e sadece ve sadece hizmet edeceğiz” dedi. 

"ARTIK SÖZ MİLLETİMİZDE" 
Artık sözün millette olduğunu, Denizli’nin, geleceğini düşünerek karar vermesi gerektiğini söyleyen AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, şunları söyledi: “Belediye Başkanı olduğum ilk yıldan bu yana hiçbir partiye, hiçbir adaya kem söz söylemedim. Dedim ki ‘Osman, sana yakışmaz. Hele hele iftira, çamur, karalama hiç yakışmaz.’. Onun için biz sadece yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatıyoruz. Tabi ki farklı siyasi görüşlerimiz olacaktır. Onlar bizim zenginliğimizdir. O ayrı görüşlerimiz bizi ayrılığa değil, daha iyiye, daha güzele götürmeli. Ama bazen de şehrimizin, ilçemizin, mahallemizin ortak menfaatinde buluşmayı başarmamız lazım. 

30 Mart sabahı sandığa giderken, evde çocuğumuz varsa çocuğumuzun gözünün içine bakacağız. Onun geleceğini düşüneceğiz. Mahallemizin geleceğini, şehrimizin geleceğini düşüneceğiz. ‘Yaparsa kim yapar’ diye düşüneceğiz. Verdiğimiz cevapta tüm siyasi kimliğimizi bir kenara bırakarak, ortak menfaatte buluşmamız lazım. Ülkemizi, şehrimizi, mahallemizi ancak bu şekilde daha iyiye götürebiliriz. Artık söz milletimizde. Denizli halkı elbette ki kendine en iyi hizmet edecek hizmetkarı kendisi belirleyecektir. Ben bu yolda desteklerini bizden esirgemeyip, bizi yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerime teşekkürü bir borç bilirim”.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER