banner249

Üniversiteli genç intihar etti

Kütahya'nın Simav ilçesinde bir üniversite öğrencisinin cesedi, babasına ait evin bodrum katında tavana iple asılı halde bulundu.

Üniversiteli genç intihar etti
banner240

Edinilen bilgiye göre okulundan izin alarak yerel seçim için 3 günlüğüne Simav’a bağlı Demirciköy beldesine gelen Gümüşhane Meslek Yüksek Okulu Muhasebe Bölümü 1'inci sınıf öğrencisi Adil Asam (21), dün akşam yemekten sonra, "Arkadaşlarıma gidiyorum" diyerek babasının Pazar Mahallesi Haşim Pekpak Mahallesi'ndeki evinden ayrıldı. Gece geç saatlere kadar geri dönmeyen genci her yerde arayan ailesi sonuç alamadı. 


Vatandaşların da destek verdiği arama çalışmaları sabaha kadar sürdü. Aile son çare olarak evin bodrum katına bakmayı düşündü. Bu sabah saat 08.00'de damadıyla bodrum kata inen baba Yıldırım Asam, oğlunu tavana bağladığı iple boynundan asılmış vaziyette bulunca şok oldu. 

Dünyası kararan aile, durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından, sırlarıyla birlikte ölüme giden Adil Asam’ın cesedi Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Gencin bugün teslim alınan cenazesi, öğle vakti Meydan Camii'nde kılınan namazın ardından Belde Kabristanlığında toprağa verdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER