banner249

Zolan projeleri yeninde inceledi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Honaz'da Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştireceği projeleri inceledi.

Zolan projeleri yeninde inceledi
banner240

 Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin tam kadro hazır bulunduğu ziyarette ilçeye bağlı mahallelerin muhtarlarıyla da bir araya gelen Başkan Zolan, Büyükşehir Belediyesi'nin Honaz'da sürdürdüğü çalışmalara ilişkin bilgi vererek, muhtarların taleplerini aldı.


 Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yatırım değerlendirme ve inceleme gezisi için Honaz'a gitti. Honaz'da yapılacak projeleri yerinde incelemek için gerçekleştirilen geziye, Denizli Büyükşehir Belediyesi tam kadro katıldı. Başkan Zolan ile birlikte Genel Sekreter Mustafa Ünal, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, DESKİ Genel Müdür Yardımcısı İsmail Edip Yılmazlı ile daire başkanları ve birim müdürlerinin hazır bulunduğu gezinin ilk durağı Honaz Belediyesi oldu. Başkan Zolan'ı Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu karşıladı ve makamında bir süre ağırladı.

 Honaz Belediye Başkanı Devecioğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve sürdürdükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Zolan daha sonra belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşların hazır bulunduğu toplantıya katıldı. Burada Büyükşehir Belediyesi'nin Honaz'da sürdürdüğü çalışmalara ilişkin bilgiler veren ve projeleri anlatan Başkan Zolan, "Bugüne kadar bütün ilçelerimizi ziyaret ettik, finali de Honaz ile yapıyoruz.

 Honaz, kendi ölçeğinde ilçeler bazında değerlendirdiğinizde en çok büyüyen, kendini gelişime adamış olan bir ilçe. Bence bugün ki gelişimi sadece bir başlangıç" diye konuştu.

 DENİZLİ 14 BÜYÜKŞEHİRE ÖRNEK
 "Millet iradesiyle göreve gelmiş hizmet erleriyiz" diyen Başkan Zolan, sözlerini şöyle sürdürdü: " İnşallah güzel hizmetler olacak bundan hiç şüphem yok. Biz büyükşehirle ilgili itfaiye, cenaze hizmetleri, su kanal, su arıza gibi hayati konulara öncelik verdik. Çok şükür şu anda Denizli Büyükşehir Belediyesi kendiyle birlikte yeni büyükşehir olan 14 belediyenin önündedir.

 İlçelerde büyükşehir olarak yürüyüşümüze devam ediyoruz. Turgut Başkanımızla güzel işler yapacağız." Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin Honaz İlçe Belediyesi ile birlikte yapacağı işlere değinen Başkan Zolan, "Daha yeni büyükşehir olduk. Beş yıl içinde gerçekleştirilmesi gereken beklentileri 6 aya sığdıramayız. Bütçemizi, süremizi planlıyoruz. Altı ayda bir muhtarlarımızla meclis üyelerimizle toplanacağız. Ne konuştuk, neler yapıldı, 6 ayda bir değerlendireceğiz. Biz hep kendi eksiklerimizi göreceğiz. Yapılan işleri sizlerin göreceği bir fırsat yaratmış olacağız" dedi.

 "EN ÖNEMLİ KONU ÇEVRE"
 En önemli konunun "çevre" olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, "Bu nedenle Emirazizli'de bu ayın sonunda biyolojik paket atıksu arıtma tesisi devreye girecek. Aynı şekilde Karateke'de bulunan arıtma tesisimiz Eylül sonunda çalışır hale gelecek. Özellikle içme suyunun kullanımı konusunda herkesin hassas olması gerekli. Şebeke suyunun daha ucuz olmasından dolayı tarlalar sulanıyor. Ama içme suyu nüfusa göre tahsis ediliyor. Böyle bir hak veriliyorsa doğru kullanmak gerekir. Yoksa içme suyu sıkıntısı çekiliyor.

 Bu kışın yağışlar açısından verimli geçmediği takdirde önümüzdeki dönemler sıkıntılı olacaktır. Bu nedenle suyun doğru kullanımı çok önemli. Bunun kıymetini bileceğiz. İş yine muhtarlarımıza düşüyor" diye konuştu. Muhtarların taleplerini alan Başkan Zolan, tüm bu taleplerin öncelik sırasına göre tek tek yerine getirileceğini söyledi.

 Muhtarlar ile gerçekleştirilen toplantı sonrası Başkan Zolan ve beraberindekiler Honaz'a kazandırılacak olan tarımsal depolama alanı, ilçe garajı, kapalı yüzme havuzu gibi yatırımların yapılacağı alternatif alanlarda incelemelerde bulundu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER