banner249

Zeybekci, Denizli’ye hızlı tren müjdesi verdi

Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, Çardak ve Bozkurt’ta vatandaşlarla bir araya geldi.

Zeybekci, Denizli’ye hızlı tren müjdesi verdi
banner240

Milletvekili Zeybekci, vatandaşlarla bir araya geldiği toplantıda hızlı tren müjdesi verdi. Gittiği her ilçede ve katıldığı her toplantıda büyük bir ilgi ile karşılanan AK Parti MKYK Üyesi ve Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, AK Parti Bozkurt İlçe Başkanlığı iftar yemeğinde vatandaşlarla bir araya geldi. 


İftar yemeğine AK Parti MKYK Üyesi ve Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, Bozkurt Kaymakamı Önder Can, Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, Denizli İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Gürlesin, AK Parti İl Başkanı Avni Örki, AK Parti Bozkurt İlçe Başkanı Tahir Çelik, Bozkurt Belediye Başkanı İbrahim Deniz Arda, İl Genel Meclis Üyeleri, belde belediye başkanları, AK Parti Bozkurt İlçe Teşkilatı yöneticileri ile vatandaşlar katıldı. 

Bozkurt Belediye Başkanı İbrahim Deniz Arda, 11 ayın sultanı Ramazan ayında iftar yemeğinde bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını söyledi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan adına selamlarını sunarak konuşmaya başlayan Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci ise “Denizli’nin her yerinde Ramazan ayı birçok etkinlikle dolu dolu programlarla geçiyor. 

Merkezde İncilipınar ve Adalet Parkı’nda eğlenceler ve etkinliklerimiz oluyor; sizleri buradaki etkinliklerimizde misafir etmek istiyoruz. Yıllardan bu yana büyük hasret çekilen Büyükşehir’e kavuştuk. Denizli Belediyesi büyükşehir olunca şehir merkezinde olan bütün hizmeti ilçelere de getireceğiz” dedi. 

ZEYBEKCİ’DEN 2 MÜJDE
AK Parti MKYK Üyesi ve Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, Denizli’ye yaraşır şekilde hizmetler yaptıklarını anlattı. Çardak-Bozkurt ilçelerinin bulunduğu bölgeden geçecek olan önemli projelerden de söz eden Zeybekci; “Denizli-İzmir hızlı treni ve Ankara-Antalya çevre yolu bizim önemli projemizdir, tren projesi bitiyor, ayrıca çevre yolu inşaatı tüm hızıyla devam ediyor” dedi. 

BÜYÜKŞEHİR, BÜYÜK HİZMET 
Zeybekci "Büyükşehir geldikten sonra bu hizmetler daha da hızlanacak. Biz verdiğimiz sözleri tuttuk, hatta fazlasını yaparak süsleme işlerine başladık. Denizli ve ilçelerimizdeki yapılan bütün çalışmaları vatandaş görüyor. İftarda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Bütün vatandaşlarımızın Ramazanı mübarek olsun. Rabbim Kadir Gecesi'ni yakalayan kullardan eylesin" diye konuştu. Denizli’de ramazanın dolu dolu geçtiğini söyleyen Zeybekci, iftar sofralarında vatandaşlarla buluşup köylerde de teravih namazını kılarak, birlik içinde bir Ramazan geçirdiklerini belirtti. 

HAYRİYE KÖYÜ SAKİNLERİYLE BİR ARAYA GELDİ 
Hayriye köyünde kılınan teravih namazından sonra köy konağında vatandaşlarla bir araya gelen Zeybekci, köylülerin sorunlarını dinledi. Hayriye Köyü Muhtarı Ramazan Ağıl, içme sularının olduğunu fakat ovalarda sularının olmadığını belirtti. Milletvekili Zeybekci, sıkıntıları en kısa zamanda gidermeye çalışacaklarını belirtti. Zeybekci, muhalefetin iktidar olamama düşüncesine kapılıp yok olma hastalığına yakalandığını da söyledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER