banner249

Kamyonda feci şekilde yanarak can verdiler

Milas'ta şarampole devrilerek yanan kamyonda 2 kişinin yanmış cesedi bulundu, cesetler kimlik tespiti için adli tıp kurumuna gönderildi

Kamyonda feci şekilde yanarak can verdiler
banner240

Bodrum-Milas karayolunun Akyol mevkisinde gece saatlerinde henüz belirlenemeyen nedenle yoldan çıkarak şarampole devrilen ve daha sonra alev alarak yanan 48 LB 463 plakalı kamyonda jandarma ve nöbetçi savcının yaptığı inceleme tamamlandı. İncelemede aracın kabin kısmında iki erkeğe ait yanmış ceset bulundu.


Kamyonun Mehmet Bilgili'ye (28) ait olduğunun tespit edildiğini ifade eden jandarma yetkilileri, olayda yanarak yaşamlarını yitirenlerin Bilgili ve pazarda birlikte çalışan Mustafa Tomay (15) olduğunun değerlendirildiğini kaydetti. Araçtan çıkartılan cesetlerin otopsi ve kimlik tespiti için Adli Tıp Kurumu Muğla Şubesi'ne gönderildiği öğrenildi. 

Bir pazarcı esnafına ait olduğu tahmin edilen kamyonun şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada alev alan araç büyük oranda yanmıştı. Sıçrayan alevler otluk ve sazlık alanda yangına sebep olmuş, itfaiye ekipleri araçtaki ve arazideki yangını söndürmüştü.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER