banner249

Zafer Bayramınız Kutlu Olsun

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla başta Denizli Valisi Abdülkadir Demir olmak üzere siyasiler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri birer kutlama mesajı yayınladı.

Zafer Bayramınız Kutlu Olsun
banner240

Başta Denizli Valisi Abdülkadir Demir olmak üzere siyasiler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri birer kutlama mesajı yayınladı. 


DENİZLİ VALİSİ ABDÜLKADİR DEMİR 
Denizli Valisi Abdülkadir Demir, 30 Ağustos Zaferi’nin 91'inci yıldönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir gurur ve coşkuyla kutlandığını belirtti. Denizli Valisi Abdülkadir Demir 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. 30 Ağustos Zaferi’nin ülkeyi parçalamak ve milleti esaret altına almak isteyen devletlere karşı, yokluk içinde, en zor koşullarda ve her şeyin bittiği sanılan bir dönemde gerçekleştiğini belirten Vali Demir mesajında, ‘’Türk Milleti, haklı ve onurlu direnişiyle, savaşın kazanılmasında vatan, millet ve bayrak sevgisinin, sayısal güçten daha üstün olduğunu tüm dünyaya kanıtlamış, bağımsız yaşamak isteyen birçok ulusa da yol göstermiştir. 

Zaferin ardından kurulan Türkiye Cumhuriyeti de Milletimizin birlik ve beraberliğinin en anlamlı mesajını veren, gelişen demokrasisi, güçlü ekonomisi, tarihi ve kültürel birikimiyle bölgesinin ve dünyanın ışık saçan ülkelerinden biri haline gelmiştir.Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum’’ ifadelerine yer verdi. 

DENİZLİ BELEDİYE BAŞKANI OSMAN ZOLAN
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan,30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili bir mesaj yayınladı.Başkan Zolan, Türk Milleti'nin 30 Ağustos'ta emsali görülmemiş bir zafer elde ettiğini, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazandığı bu zafer ile bağımsızlık uğruna neler yapabileceğini düşmanlarına ve dostlarına bir kez daha gösterdiğini söyledi. 

AK PARTİ DENİZLİ MİLLETVEKİLİ NİHAT ZEYBEKCİ
Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın, bir toplumun küllerinden doğmasını sağlamakla kalmadığını esaret altındaki birçok ulusa da örnek olduğunu söyledi. Zeybekci, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Zeybekci mesajında, Türk Milleti'nin özgürlüğü ve bağımsızlığı uğrunda nice yokluk ve yoksulluklara rağmen gözünü kırpmadan canını feda edebileceğini gösterdiğini ve bunu da 30 Ağustos Zafer Bayramı'yla taçlandırdığını hatırlattı.

AK PARTİ DENİZLİ MİLLETVEKİLİ MEHMET YÜKSEL
AK Parti Denizli Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Mehmet Yüksel, 30 Ağustos 1922 tarihinin ‘Malazgirt’ten Büyük Taarruza uzanan kahramanlık destanının Zaferle taçlandırıldığı önemli bir tarih olduğunu belirtti. 30 Ağustos Zafer Bayramının her yıl olduğu gibi bu yıl da coşkuyla kutlandığını ifade eden Yüksel mesajında, "Canımız pahasına her zaman koruduğumuz ve savunduğumuz topraklarımız işgal altındaydı. Bağımsızlığına düşkün Türk milleti elbette ki bu duruma göz yummayacak, özgürlüğe uzanan yolculuğun kapılarını aralayacak, 'Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir' diyecekti.

AK PARTİ DENİZLİ MİLLETVEKİLİ BİLAL UÇAR
30 Ağustos, Aziz Türk Milletinin, Hürriyet ve Bağımsızlığı uğruna 26 Ağustos 1922’de Gazi Mustafa Kemal ve Silah arkadaşlarının önderliğinde başlattığı ve 30 Ağustos’ta, büyük bir zaferle sonuçlanan, tüm Dünya Uluslarına Türk Milletinin Gücünü gösterdiği, Tarihimizin Şanlı Bayramıdır. 

Bu zafer, Türk Milletinin tarih sayfalarında kalması için var olan tüm gücüyle saldıran devletlere, Aziz Milletimizin verdiği bir insanlık, bir onur dersidir, Türk Milletinin asla ve asla Hürriyet ve Bağımsızlığından ve Vatanından ödün vermeyeceğinin ifadesidir. Bu zafer, yine bu devletlerin boyunduruğu altında yaşayan mazlum halklara da bir umut ışığı bir kurtuluş vesilesidir. Hiç eksilmeyen ve günden güne artarak devam eden 30 Ağustos ruhu ile bu günlere geldik. Bu ruha sahip olan Milletimizin yükselişi ara vermeden ve artan bir ivmeyle devam edecektir. 

AK PARTİ DENİZLİ MİLLETVEKİLİ NURCAN DALBUDAK
Tarih boyunca birlik ve beraberliğimizi her yıkma girişimini, her türlü saldırıyı boşa çıkaran aziz milletimiz, Dumlupınar’da elde ettiği büyük zaferle birlikte ayrılmaz bir bütün olduğunu tüm dünyaya ilan etmiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkomutanlık ettiği büyük taarruz neticesinde işgal altındaki vatan topraklarımız düşmandan bütünüyle arındırılmış ve istiklal savaşımız hak ettiği büyük zaferle taçlanmış, 30 Ağustos zaferi ile birlikte Cumhuriyetin temelleri de atılmıştır. 

AK PARTİ DENİZLİ İL BAŞKANI AVNİ ÖRKİ
30 Ağustos imkânsızlıklar ve yoksulluk içerisindeki bir milletin hür ve bağımsız yaşama aşkını tüm dünyaya haykırışıdır. Emperyalist devletlerin yok etme çabalarına, aşağılamalarına, zulüm ve işgallerine karşı bir ulusun birlik ve beraberlik içerisinde ortaya koyduğu irade, kahraman askerlerimizin cesaret ve fedakârlığı, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün dehası ve önderliği tarihin sayfalarına altın harflerle yazılmıştır. 

30 Ağustos zaferi göstermiştir ki, bu devlet dünya var oldukça, birlik ve beraberliğinden, onurlu ve bağımsız yaşama aşkından vazgeçmeden var olacaktır. Bu millet, 30 Ağustos zaferiyle yok olmak üzere olan devletlere örnek ve umut olmuştur. Zulüm ve sömürge emelleri içerisinde olanlara karşı bir denge unsuru olarak her zaman var olmaya devam edecektir. 

CHP DENİZLİ İL BAŞKANI BÜLENT NURİ ÇAVUŞOĞLU
Gazi Mustafa Kemal Atatürk 'ün önderliğinde, 26 Ağustos'ta başlayıp 30 Ağustos 1922'de zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Savaşı ile vatan topraklarımız düşman işgalinden kurtarılmış, milletimiz hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur. Birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere, 30 Ağustos Zaferi ile tüm mazlum halklara da örnek teşkil edecek biçimde unutulmayacak bir ders vermiş olan milletimiz hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini ve sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiştir. 

MHP DENİZLİ İL BAŞKANI MEHMET FEVZİ YENİÇERİ
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, 30 Ağustos Zafer Bayramını 91.yılını heyecan ve hayranlıkla kutladıklarını söyledi. Yeniçeri, Gazi Mustafa Kemal ve dava arkadaşları öncülüğünde yapılan kurtuluş mücadelesinin 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile zirveye tırmandığını belirtti. 

DENİZLİ TİCARET ODASI BAŞKANI NECDET ÖZER
Türk milleti olarak 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 91. yıldönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm dünyaya hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetimizden ödün vermeyeceğimizin kanıtı olan bu zafer, Türk tarihinin dönüm noktalarından biridir. 30 Ağustos 1922 tarihinde kazanılan bu büyük zafer ile Milletimiz, tarihe altın harflerle yazılmıştır. Bu zafer öncesinde gerçekleştirilen mücadelelerde ülkemizi parçalayıp dağıtmak isteyen güçler dize getirilmiş, Milletimiz üstün direniş örneği göstermiştir. 

DENİZLİ BAROSU BAŞKANI MÜJDAT İLHAN
30 Ağustos 1922 zaferi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kahramanlıklarıyla tarihimize destan yazan şanlı bir tarihtir. Bu zafer; vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünün, bağımsızlığının, özgürlüğünün önündeki engelleri kaldıran, yokluğa, yoksulluğa, haksızlığa, işgallere boyun eğmeyenlerin zaferidir. Bu zafer, tüm dünyaya Türk milletinin vatan ve millet söz konusu olduğunda gücünü, birlik ve beraberliğini gösteren bir zaferdir. Bu şanlı tarih, bizlere bırakılan en büyük mirastır. Bu zaferin coşkusunu 91 yıl sonra tekrar yaşıyor, o gün kazanılan zaferin büyük sevincini bir kez daha yürekten hissediyoruz. 

İL ÖZEL İDARESİ GENEL SEKRETERİ ADEM OKLU
Tarihimizin önemli dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos zaferi ile Türk milleti egemenliğini kayıtsız şartsız tüm dünyaya haykırmıştır. Bu zafer; Türk milletini yok etmeye çalışan emperyalizme karşı milletimizin ebedi bekasının en önemli göstergesidir. Bu zafer; yoksulluğa, haksızlığa ve tüm olumsuz şartlara rağmen işgale baş eğemeyen Atatürk önderliğindeki milletimizin zaferidir.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER