banner249

Yüzme müsabakaları sona erdi

türkiye yüzme federasyonunun 2012 – 2013 yılı faaliyet programında yer alan kısa kulvar ve 11 – 12 yaş baraj müsabakaları atatürk yüzme havuzunda yapıldı.

Yüzme müsabakaları sona erdi
banner240
Atatürk Yüzme Havuzunda gerçekleştirilen müsabakalara beş kulüplerinden toplam 116 sporcu katıldı. Yüzme yarışlarında Denizli Yüzme İhtisas Spor Kulübü, Denizli PAÜ Yüzme Spor Kulübü, Denizli Spor Kulübü, Denizli Cavidil Spor Kulübü ve Denizli Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü sporcuları yer aldı.

Açılış seremonisinde konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Türk sporunun geleceğinin bu tesislerde yetiştiğini ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek sporcuların buralardan çıkacağını, yüzme kısa kulvar ve baraj müsabakalarına olan katılımın istenilen düzeyde olduğu ve tüm müsabakaların sağlıklı bir şekilde tamamlanması temennisinde bulunarak konuşmasını sonlandırdı.

Atatürk Yüzme Havuzunda iki gün süren müsabakalara sporcu velilerinin de tribünlerde yer alması ve sporculara destek olması sporcular arasında tatlı rekabet ile müsabakaların neticelenmesini sağladı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER