banner249

Kalite birimi yönetimi gözden geçirdi

denizli devlet hastanesi çalışanları, kalite birimi tarafından düzenlenen ‘yönetimi gözden geçirme’ toplantısında buluştu. toplantıda 2012 yılı faaliyetleri ve 2013 yılında yapılması gerekenlerden konuşuldu.

Kalite birimi yönetimi gözden geçirdi
banner240
Hizmet Kalite Standartları gereği yılda 2 kez yapılması gereken Yönetimi Gözden Geçirme Toplantılarının sonuncusu gerçekleştirildi. Daha önce mayıs ayında yapılan ilk toplantının ardından hastane çalışanları ikinci toplantıda buluştu. Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Kasım Çetin, Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. İlhami Beyaztaş, Denizli Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Kadir Gökhan Saçkan, Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. İbrahim Ethem Çövüt, doktorlar, hemşireler ve sağlık çalışanları katıldı.
Kaliteden Sorumlu Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Sami Cebelli toplantının sunumunu gerçekleştirirken, 2012 yılında Birim Hedefleri Analizi, 2012 2. Dönem Öz Değerlendirme Süreci, İndikatör Analizleri, Düzeltici Önleyici Faaliyetler, Eğitim Biriminin Çalışmaları, Hasta ve Çalışan Memnuniyet Oranları, Güvenlik Kodları Analizi ve 2013 yılında gerçekleşmesi planlanan hedefler hakkında hastane personeline bilgi verdi.

SAÇKAN: “EKİP RUHU İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ”
Toplantıda konuşan Denizli Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Kadir Gökhan Saçkan ekip ruhunun önemine vurgu yaparak, Denizli Devlet Hastanesi’ni bulunduğu yerden daha ileriye taşıyacaklarını söyledi. Saçkan : “Burada başarılı olmak için ekip çalışması içerisinde olmamız gerektiğine inanıyorum. Denizli Devlet Hastanesi büyük bir hastane. Denizli ili ve ilçeleriyle beraber çevre illerden de Uşak, Afyon, Burdur, Aydın gibi hastanemize tedavi olmaya gelen, bizde şifa arayan hastalar var. Yeni yönetim olarak inşallah mevcut olan kapasitemizi arttırarak hastanemize olan talebi yerine getirmeye çalışacağız. Tüm arkadaşlarımıza göstermiş oldukları çabalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

ÇETİN: “BİZ BİR AİLEYİZ”
Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Kasım Çetin de 1919 yılında kurulan Denizli Devlet Hastanesi’nin Türkiye’ye örnek olmuş bir hastane olduğunu söyleyerek şöyle devam etti: “ Daha önce Sağlıkta Ulu Bir Çınar olan Denizli Devlet Hastanesi’ni internette görürdüm ve bu Çınar’ı merak ederdim. Denizli’ye yönetici olarak atandım ve bu Çınar’ı yerinde görme fırsatı buldum. Bu Çınar’ı bir aile olarak düşünürsek bu ailenin bütün fertleri canla başla gecesini gündüzüne katarak hiçbir meslek grubunda sarf edilmeyen gayreti, özveriyi gösteriyorlar. Yıllarını harcıyorlar. Ben bu emekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum. Bu Sağlıkta Ulu Çınar’ın mimarları sizlersiniz, iyi ki varsınız” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER