banner249

Yüzler gülüyor

Denizli Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Sevgi Eli Acıpayam Şubesi, 9 yıldan bu yana çalışmalarını sürdürürken sayısız kişinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Yüzler gülüyor
banner240

Sevgi Eli’nin “Bugün Mutlaka Hatırlanacak Biri Vardır” sloganıyla yola çıktığını dile getiren Acıpayam Şubesi Sorumlusu Nurten Elçin, “Sevgi eli gönüllülerimiz her zaman olduğu gibi yardımlarına devam ediyor” dedi. 


Elçin, “ İhtiyaç sahibi olan ailelere yaşlısından, gencine sevgi ellerini uzatmaya devam ediyor. İhtiyaç sahiplerini gıda, beyaz eşya, mobilya gibi yardımların yanında imkânsızlıktan düğün yapamayan gençlere de gelinlik, damatlık ve ev eşyası yardımı yaparak mutluluk kapısının açılmasında yardımcı oluyoruz” diye konuştu. 

9 yıl boyunca faaliyetleri esnasında çok geniş bir kesimden destek gördüklerini anlatan Nurten Elçin,“ Denizli Belediyesi Sevgi Eli Selma Yıldız’a, Acıpayam Sevgi Eli sorumluları Kezban Karadağlı, Tülay Arman, Gülbin Öztaş, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan ve Belediye işçi arkadaşlarına, Acıpayam halkımıza, esnafından memuruna kadar bizlere destek çıkan herkese teşekkür ediyoruz. Bir el de siz uzatın bir ihtiyaç sahibini siz güldürün” dedi. 

Yatağan Beldesinde Fevziye Baydemir’e beyaz eşya ve mobilya yardımı, Kumafşarı Beldemizde Abdurrahman Soy adlı vatandaşımızın evinin yanmasından dolayı kendisi mobilya yardımı, Kuzuören köyünde Baha Türk’e mobilya yardımı yaptırdıklarını, şubenin Salı günleri açık olduğunu belirten Elçin, Acıpayam Aşevi yanında faaliyet gösteren Sevgi Eli Acıpayam Şubesine her konuda ulaşmak isteyenler için 0258 5182785 nolu telefonu arayarak irtibat kurmalarını istedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER