banner249

Denizli’nin kalbi burada atacak

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli’nin kalbinin atacağı yer olarak nitelendirdiği Denizli Şehirlerarası Otobüs Terminalinin Türkiye'nin en büyük ulaşım komplekslerinden biri olacağını belirtti.

Denizli’nin kalbi burada atacak
banner240

 Denizli tarihinin gelmiş geçmiş en büyük projelerinden biri olan Şehirlerarası Otobüs Terminali Türkiye'nin en büyük ulaşım komplekslerinden biri olacak. 100 bin metrekare kapalı alana sahip terminal ile Denizli hem yeni bir yaşam alanına hem de ticari bir merkeze kavuşacak. Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, "Denizli’nin geleceğine damga vuracak bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. 


Büyüyen Denizli'nin büyük projelere ihtiyaç duyduğunu ve bu amaçla Denizli tarihinin gelmiş geçmiş en büyük projelerinden biri olan Şehirlerarası Otobüs Terminali Projesini tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, "Bize yakışanı yaptık ve kent için çok önemli ve büyük bir projeyi hayata geçirdik. Denizlimizin geleceğine damga vuracak Şehirlerarası Otobüs Terminali Türkiye'nin en büyük ulaşım komplekslerinden biri konumunda. Burası Denizli’nin kabuğuna sığmadığının bir göstergesi. Gelecekte bu terminalle birlikte Denizli’nin kazanımlarını hep birlikte göreceğiz" dedi. 

24 SAAT HAYAT AKACAK 
Denizli'nin aynı zamanda hem yeni bir yaşam alanına hem de ticari bir merkeze kavuştuğuna dikkat çeken Başkan Zolan, " Burada 24 saat hayat akacak. Burası Denizli'nin en hareketli mekanlarından biri olacak. Günlük binlerce insanın uğrak noktası olacak bu mekanda insanların tüm ihtiyaçları, talepleri giderilecek. Bu projeyi planlarken her şeyi düşündük. Burada da hayat hiç durmayacak. Denizli ticaretinin kalbide burada atacak" diye konuştu. 

Açılışın kısa bir süre sonra yapılacağını dile getiren Başkan Zolan, " İki yıllık hummalı bir çalışmanın nihayet sonuna yaklaştık. Şuan iç dekorasyon çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Böylesi önemli bir projeyi planlanan zaman diliminde bitirmek Denizli Belediyesi'nin gücünün bir göstergesi. Bulunduğu bölgede inanılmaz bir değişim yaşatacak olan Şehirlerarası Otobüs Terminali zamanla istasyon ile de entegre edilerek ulaşımda bir bütünlük sağlanacak" dedi. 

ZEYBEKCİ'YE TEŞEKKÜR 
Yıllar önce kurulan bir hayalin ete kemiğe bürünmüş olmasının mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Başkan Zolan, " Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci'nin belediye başkanlığı dönemde hayalleri kurulan planlamaları yapılan böylesi büyük bir projenin hayata geçirilmesi bizi son derece mutlu ediyor. Emeklerinden dolayı Sayın Bakanımıza sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Denizlimize şimdiden hayırlı olsun" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER