banner249

Hiç kimse mağdur olmayacak

Cumhuriyet Halk Partisi Pamukkale Belediye Başkan adayı İbrahim Vural, hiç kimseyi mağdur etmeyecekleri mesajını verdi.

Hiç kimse mağdur olmayacak
banner240

Cumhuriyet Halk Partisinden Pamukkale Belediye Başkan adayı gösterilen İbrahim Vural, aday adaylığı döneminde başladığı seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelebilmek için çeşitli ziyaretler gerçekleştiren İbrahim Vural, vatandaşların sorunlarını ve beklentilerini dinliyor. 


“Herkesin isteği genel olarak tek bir noktada birleşiyor. Herkes güven istiyor, herkes şeffaf bir belediyecilik istiyor, yapılan çalışmaların tek bir zümreyi değil, herkesi kucaklayan bir anlayışla yapılmasını istiyor” diyen İbrahim Vural, “Biz de Karahayıt Belediyesi’ndeki 10 yıllık görevimiz boyunca edindiğimiz bilgi ve tecrübeyi, yine pozitif bir anlayışla Pamukkale İlçesi’nde yapacağımız hizmetlerde kullanacağız. Herkesin beklentisini karşılayarak, hiç kimseyi yapacağımız çalışmalarla mağdur etmeyeceğiz” sözlerini kaydetti. 

BENDENİZ ALİ DOKUZ 
Vatandaşlarla kurduğu samimiyet ortamıyla büyük beğeni kazanan Başkan Vural’ın seçim gezileri, zaman zaman ilginç diyaloglara da sahne oluyor. Kıbrısşehitler Caddesi üzerinde Başkan Vural ile karşılaşan bir vatandaş kendini, ‘Ay çeker otuz, ayrımcılıkta yokuz, bendeniz Ali Dokuz’ diyerek tanıttı. 

Başkan Vural’a da övgüler yağdıran Dokuz, çok gezdiğini, çok çalıştığını, herkes tarafından sevildiğini söyledi. Renkli sima, Başkan Vural’a bir de sürpriz yaparak ‘İnsanlar sever koşanı, Mevlam sana versin başarı’ sözleriyle seçim yarışında başarı temennisinde bulundu. 

Kendisine gösterilen ilgiye teşekkür eden Başkan Vural, ‘Çok çalışıyoruz, her gün ilçemizin farklı bölgelerinde binlerce yurttaşımızla tanışıyoruz, herkesin sorunlarını tek tek dinliyoruz, ne mutludur ki, yaptıklarımız vatandaşlarımız tarafından görülüyor ve takdir ediliyor. Bu güzel anlar bize güç veriyor, yorgunluğumuzu unutturuyor’ dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER