banner249

Yeşilay’dan belediyeye ziyaret

Yeşilay Denizli Şube Müdürü Ümit Bayagut, "1-7 Mart Yeşilay Haftası" nedeniyle Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci'yi ziyaret etti

Yeşilay’dan belediyeye ziyaret
banner240

Ziyarette Yeşilay Denizli Şube Başkanı Ümit Bayagut, Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci'nin koluna Yeşilay pazubandı takarak yapılan projeler hakkında bilgi verdi. 


Ümit Bayagut, hedefin çocukluktan itibaren zararlı alışkanlıklardan uzak durma bilinci aşılamak olduğunu belirterek, "Bu çalışmalarla amacımız ilimizde sağlıklı fertler ve aileler yetiştirerek, sağlıklı bir geleceğe zemin hazırlamaktır. Bunun için de önce eğitimlerimize çocuklarımızdan başlıyoruz. Çünkü yetişkinlerde bıraktırma durumumuz çok zor oluyor. Bu nedenle biz Yeşilay olarak daha çok eğitimlerimizde okullara yöneliyoruz’" dedi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci de, "Tabi ki Yeşilay maddi açıdan belki çok güçlü değil ama misyon yönünden çok güçlü bir dernek. Hem bugünü garanti altına alma hem de geleceği garanti altına alma anlamında çok mühim bir vazife yürütmekteler. İçki, alkol uyuşturucu gibi maddelerden insanlarımızı korumak adına her türlü mücadeleyi vermekteler. 

Cumhuriyetin ilk yıllarında kurulmuş olması da o dönem ki kurucuların ne kadar ileri görüşlü olduğunu gösteriyor. Bizler elbirliği ile bu topluma hizmet etmeye çalışacağız. Siz dernek olarak biz de hem belediye hem de diğer sivil toplum örgütleri olarak gençliğimizi koruma, kollama ve daha iyi bir nesil yetiştirme adına üzerimize düşen görevleri yerine getireceğiz" diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER