banner249

Üyelere özel indirim

Aydın Sanayi Odası (AYSO) ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Deney ve Kalibrasyon Merkez Başkanlığı arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Üyelere özel indirim
banner240

Aydın Sanayi Odası (AYSO) ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Deney ve Kalibrasyon Merkez Başkanlığı arasında imzalanan protokole AYSO üyelerine ‘Muayene ve Deney, Kalibrasyon ve Kalibrasyon Eğitimi Hizmetlerine’ yönelik yapılacak ortak çalışmalarda indirim sağlanacak. 


AYSO’yu ziyaret eden TSE İzmir Belgelendirme Müdürü Ömer Eyyüpoğlu, konu hakkında AYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Salih Fahlioğulları’na bilgi verdi. Yapılan protokol ile TSE ‘den Belgesi olmayan AYSO üyelerine kalibrasyon hizmetlerinde yüzde 30, Kalibrasyon Eğitim hizmetlerinde ise yüzde 20 indirim uygulanacak. 

TSE ‘den Belgesi olan AYSO üyelerine kalibrasyon hizmetlerinde yüzde 40, Kalibrasyon Eğitim hizmetlerinde ise yüzde 30 indirim uygulanacak. TSE’ den Özel Amaçlı Muayene ve Deney yaptıracak AYSO üyelerine Muayene ve Denetim Hizmetlerinde yüzde 25 indirim uygulanacak.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER