banner249

Yeniçağ Koleji’den muhteşem açılış

Türkiye’nin ilk Butik Okullar zinciri ve Okul-Dershane-Etüt bir arada konseptiyle eğitim hayatına başlayacak olan Yeniçağ Koleji düzenlenen muhteşem bir kokteylle hizmete açıldı.

Yeniçağ Koleji’den muhteşem açılış
banner240

Açılışa Vali Yardımcısı Alp Aslanargun, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşı, Özel Eğitim Kurumlarından sorumlu Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Özevcimen, Yeniçağ Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Karaman ve çok sayıda davetli katıldı. 


Denizli Yeniçağ Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Öztürk açılışta yaptığı konuşmada; “Dünya’da geçerli iki dil var. Biri İngilizce ikincisi ise internettir. Bizde okullarımızda bu iki dile ağırlık vereceğiz. Ayrıca çocuklarımızı test ve tost arası koşuşturmaktan kurtaracağız. 

Çocuklarımız sabah 9.00 ila 15.00 arası normal derslerini görecek. 15.00 ila 16.00 saatleri arasında spor tesislerimizde, internet oyun salonlarımızda nasıl iterlerse dinlenecek ondan sonra etüt programına katılıp o günün eksik konularını tamamlayarak evlerine ödevlerini de bitirmiş olarak gideceklerdir.

 Cumartesi günleri de yine okulumuz açık olacak çocuklarımızın eksik kaldığı konularda takviye edilecek ve test deneyimleri artırılacaktır.”dedi. Konuşmalardan sonra Vali yardımcısı Alp Aslanargun ve Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşı tarafından Yeniçağ Koleji’nin açılış kurdelesi kesilerek eğitim öğretime açıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER