banner249

Yeni yılınız kutlu olsun

Her geçen zaman dilimi esas itibarıyla, yaşanmışlıkların değerlendirilmesi fırsatını geride bırakır. Şüphesiz geçmişle ilgili muhasebe, gelecek idrakinden yoksun bırakılmamalıdır. Bu çerçevede geride bıraktığımız yılların hatırlanması ve buradan elde ettiğimiz kazanımlarla önümüzdeki döneme, 2016 yılına, daha gerçekçi bir perspektiften bakma imkânı bulacağımızı düşünüyorum.

Yeni yılınız kutlu olsun
banner240

2015 yılında olduğu gibi Denizlimizin her alanda gelişmesi, kalkınması, mutlu, huzurlu yaşanılabilir bir kent haline gelmesi amacıyla yapılan çalışmalarımız yeni yılda da artarak devam edecek, 2016 yılı için planladığımız yeni ekonomik, sosyal, kültürel projelerin kararlılıkla hayata geçirilmesi ve vatandaşlarımızın kullanımına sunulması için azami gayret sarf edilecektir. Şüphesiz Denizli’nin her alanda gelişme, büyüme, kalkınma konusunda ortak bir iradeye sahip olması en büyük gücümüzdür. Bu birlik, beraberlik, dayanışma ruhunun yeni yılda da devam edeceğine olan güvenimiz tamdır.

Sağlanan bu ruh ve istikrarla; kamu, özel sektör, sivil toplum kuruluşları ve bütün Denizlililer, “Denizli sevdası” etrafında azim ve kararlılıkla çalışmakta ve çalışmaya da devam edeceklerdir. Amaç ekonomide, eğitimde, sanayide, turizmde, ulaşımda, sağlıkta, sosyal ve kültürel alanlarda Türkiye’ye örnek bir il olan Denizli’nin Dünyaya örnek bir il olmasını sağlamaktır. Her konuda İlimizin gelişmesine katkı sağlayan özverili, çalışkan ve müteşebbis Denizli Halkı’na teşekkür ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2016 yılının ülkemiz, milletimiz, İlimiz ve bütün insanlık için sağlık, mutluluk, barış ve huzur dolu bir yıl olmasını temenni eder; çalışma arkadaşlarımın ve tüm Denizlili hemşerilerimin yeni yılını kutlar,  sevgi ve saygılarımı sunarım.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER