banner249

Yeni yılı sürpriz hediyelerle karşıla!

Forum Çamlık, geleneksel yılbaşı eğlencesi tombalayı Facebook sayfasına taşıyor.

Yeni yılı sürpriz hediyelerle karşıla!
banner240
30 Aralık’a kadar Forum Çamlık Facebook sayfasındaki ‘Forum’la Bingola’ oyununa katılarak 1. çinko, 2. çinko ve tombala yapanlar sürpriz hediyelerin sahibi oluyor. 

Forum Çamlık, yeni yıl için geri sayımın başladığı bugünlerde, geleneksel yılbaşı eğlencesi tombalayı Facebook sayfasına taşıyarak, eğlence ve heyecanı başlatıyor. Forum ÇamlıkFacebook sayfasındaki ‘Forum’la Bingola’ oyununa katılanlar, sürpriz hediyelerin sahibi oluyor. 

‘Forum’la Bingola’ oyununa katılmak için yapmanız gereken tek şey; Forum Çamlık Facebook sayfasını beğenip, 30 Aralık’a kadar her gün saat 19.00’da gerçekleşecek tombala çekilişi için bir kart seçerek yerinizi almak. Çekilişin başlamasıyla size özel tombala kartınızdaki sayılar, çekilen numaralar doğrultusunda kapanmaya başlayacak. 

Çekiliş ilerledikçe ise 1. çinko, 2. çinko ve tombala yapan şanslı isimler belirlenecek. ‘Forum’la Bingola’ oyununda 1. çinko, 2. çinko ve tombala yapan şanslı isimler, Forum Çamlık’tan sürpriz hediyelerin sahibi olacak. Üstelik arkadaşlarınızı oyuna davet ederek ekstra tombala kartı alma hakkı kazanıp şansınızı artırabilir; her gün ‘Forum’la Bingola’yarak şansınızı yeniden deneyebilirsiniz. 

Forum Çamlık, herkesi 30 Aralık’a kadar her gün saat 19.00’da ‘Forum’la Bingola’maya davet ediyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER