banner249

Yeni yıl yatırım yılı olacak!‏

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Subaşıoğlu mesajında, yeni yılın istikrarlı, başarılı ve beklentilerin karşılandığı bir yıl olması temennisinde bulunarak 2015 yılının yatırım yılı olacağını belirtti.

Yeni yıl yatırım yılı olacak!‏
banner240

Başkan Muhammet Subaşıoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Geçen dokuz aylık hizmet süresi içinde verdiğiniz emanete layık olmak için, bütün imkânlarımızla yoğun bir çalışma içinde olduk. Bu yoğunluktan her zaman mutluluk duyduk, hiçbir zaman şikâyetçi olmadık. 


Mesai ve tatil kavramını bir yana bırakarak, yaptığımız ve yapacağımız çalışmaların ilçemiz için ne kadar hayati önemde olduğunun bilincindeyiz. Bu durum bizim çalışma azmimizi ve hızımızı artırıyor. Halkımızın yüzünün gülmesi ve memnuniyetinin artması bizim için en büyük mutluluktur. Bu sebeple vatandaşlarımıza hizmeti yüce bir görev olarak görüyoruz. 

2015 Yılının Merkezefendi Belediyesi için yatırımların hayata geçirileceği bir yıl olacağını belirten Başkan Subaşıoğlu; “İyi bir bütçe planlaması yaparak, planlanan yatırımları bir bir gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Böylece 2015 Yılı belediyemiz için planlanan yatırımların hayata geçirileceği bir yıl olacak. 

Yeni yılla yeni çalışmalarımızın alt yapısını oluşturarak merhaba diyeceğiz. İnanıyoruz ki biz çalıştığımız müddetçe ilçemiz güzelleşecek, değişecek, yenilenecek. Bu duygu ve düşüncelerle 2015 Yılının ilçemize, ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazançlar getirmesi dileklerimle, yeni yılı kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER