banner249

Yeni Türkiye için 5

Ak Parti Denizli İl Kadın Kolları 4. Olağan Genel Kurulda konuşan AK Parti İl Başkanı Şahin Tin darbe teşebbüslerine engellemelere ve paralel çalışmalara rağmen 400 milletvekili ile Yeni Türkiye’yi birlikte kuracaklarını söyledi.

Yeni Türkiye için 5
banner240

AK Parti İl Başkanı Şahin Tin Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen İl Kadın Kolları toplantısında yeni Türkiye hedeflerini açıkladı. 7 Haziran seçimleri sonrası Denizli’den 5 milletvekili ile TBMM’de 400 milletvekiline sahip bir parti olacaklarını belirten Şahin Tin “Yeni Türkiye’yi birlikte kuracağız” dedi. 


Şahin Tin “Gece gündüz demeden çalışacağız. Rüyamızda bile çalışacağız. Türkiye’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk Türkiye’de çok büyük hamleler yapmıştır. Daha sonra mili şef dönemi bu dönemde ekmeği karneyle alıyordu. Tek partili dönem rahmetli Adnan Menderes iktidara geldi. İhtilallar oldu. Bu iki dönem neden bunlar oldu. 

Biz halkımızla beraber AK Parti’nin önderliğinde geldiğimiz noktaya bakalım. Denizliden başlayalım il başkanlığı yaptığım dönemde birçok yatırımlar yaptık. Tek tek bütün köyleri ince ince dantel gibi dokuduk. Bütün eksikleri gidermeye çalıştık İnsanlar insan olduğunu hatırlardı. 

Değerli başkanımız Nihat beyden sonra Osman başkanımızda çalışmalarımız kaldığı yerden devam etti. Bugün sağlığımız en iyi şekilde tedavi edilebiliyor. Parası olanda parası olmayan tedavi oluyor. 

Bu sağlık devrimi AK Parti döneminde gerçekleşti Ak partinin kuruluş amacı var biz hayallerimiz ve davalarımız için bu gök kubbenin altında birlikte çalışıyoruz omuz omuza. Bu ülke birçok koalisyonlar gördü. Bu topraklar insanların kanlarıyla sulandı sağ sol davasında. Ana baba oluna düşman kardeşler birbirine düşman oldular. O dönemlerde geçtik. 

ÜLKE DÜZENİNİ BOZMAYA ÇALIŞIYORLAR
Aynı dönemde AK parti iktidarını sandıkta yenemeyen derin güçler son günlerde ortaya çıkan paralel yapılanma sokaklar Ak partiyi devirmeye çalıştı. Bunlara güçleri yetmedi. Kim neyin doğru olduğunu biliyor. İnsanlara yanlış bilgiler vererek ülkemizin düzenini bozmaya çalışıyorlar. Muhalefet şehit haberleri almıyoruz diye eleştiriyor. Bir barış süreci var şu an. 

Bunların önüne geçmeye çalışıyoruz. Biz bu ülkede neyi paylaşamıyoruz. Bizim kaynaklarımız herkese yeter. Tek vatan tek bayrak hiçbir zaman bunlardan ödün vermeyeceğiz. Biz doğru bildiğimiz yolda yürüyeceğiz. Biz davamıza inanıyoruz. Biz güçlüyüz. Biz Türkiye’de yeni sisteme gitmek istiyoruz. Başkanlık sistemi diyorlar. Konuşuyorlar ama bilmiyorlar. 

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ
Başkanlık sistemi Türkiye’ye gelsin Bunun için 400 milletvekili gerekiyor. Denizliden %60 oy 5 milletvekili bekliyorum dedi başbakanımız. Biz gece gündüz demeden çalışacağız ve yılmayacağız. AK partinin 3 devrimi var Demokrasi devrimi, kalkınma devrimi ve özgüven devrimidir. Halkımızın özgüveni kendine geldi. Bizim kongrelerimiz bir miting havasında oluşuyor. 

Biz 2006 yılında il kongresinde kongreyi stadyumda yapmak istenildi. Önce tereddütler vardı. Burada üç ay boyunca Nihat Zeybekçi ve teşkilatımızla köy köy ve mahalle mahalle dolaştık. Kadın kollarımız seçimi inşallah hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu seçimler parti meselesini açmıştır. Bu mesele milli mücadele ve vatan mücadelesidir. Ben siz güveniyorum ve 5 milletvekilli ile 400 milletvekili ile yeni Türkiye’yi birlikte kuracağız” dedi. 

YENİ ANAYASAYI YAPACAĞIZ
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan yeni anayasa dikkat çekerek “Biz 30 mart’ta 19 ilçe belediyesinde 16’sını kazandıysak ilk kez Denizli'yi büyükşehir belediyesi olarak kazandıysak bu işlerin kahramanı hanım kardeşlerimizidir. Denizli olarak Türkiye ortalamasını yakalamalıyız. Bu anayasa değişikliğini yapmalıyız. Bu anayasa değişikliği ile herkes birinci sınıf insan olacak ve herkes haklarını sonuna kadar kullanacak” dedi.
Konuşmalarının ardından Kadın Kolları İl Başkanlığına seçilen Aynur Akdemir teşekkür konuşması yaptı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER