banner249

Yavaş, “Zeybekci, ruhsal bunalım yaşıyor”

chp il başkanı himmet yavaş, milletvekili zeybekci’nin ‘kafanı kırarım’ şeklinde açıklamasına “ruhsal bunalım yaşıyor” diyerek cevap verdi.

Yavaş, “Zeybekci, ruhsal bunalım yaşıyor”
banner240
İl Başkanı Yavaş, yaptığı yazılı açıklamayla Ak Parti Milletvekili Nihat Zeybekci’nin TBMM’de kürsü işgali gerçekleştiren CHP’li milletvekilleri için sarf ettiği ‘Kafanı kırarım’ sözlerine cevap verdi.

Yavaş yazılı açıklamada şunlara yer verdi, “AKP Denizli Milletvekili Nihat Zeybekçi, TBMM;de CHP Milletvekillerine yönelik ;;Kafanı kırarım ben senin;; sözleriyle yeni bir skandala yol açmıştır. Demokrasi kültürünü içselleştiremediği anlaşılan Zeybekçi;nin tam teşekküllü bir hastanede tedavi olması sanıyoruz kendisi için en doğru yöntem olacaktır. Siyasete girdiği dönemden bu yana siyasi ahlakla bağdaşmayan ifadeler kullanan ve sokak ağzıyla suçlamalar yönelten Nihat Zeybekçi;nin ciddi bir ruhsal bunalım geçirdiğini düşünmekteyiz. Belediye Başkanlığı görevinden sonra milletvekili seçilen ancak Bakan olamadığı için boşluğa düşen Zeybekci, gündemde kalabilmek uğruna kırmak ile ilgili skandallara imza atmaktadır.”

Yavaş, yazılı açıklamasını şöyle noktaladı, “Daha önce ;;Kaldırımlara park eden araçların camını kırın;; diyen, şimdi de Türkiye Büyük Millet Meclisi;ndeki milletvekilleri için ;;Kafanı kırarım ben senin ;; diyecek kadar gözü kararan Zeybekci;nin artık utanma duygusunu da kaybettiği gözlenmektedir. Kendisi acınacak hallere düşmüştür. Siyasette her zaman görüş ayrılıkları olabilir. Bu demokrasinin bir gereğidir. Ancak siyasette tahammül edemediğin olaylara karşı ağzını bozmak, terbiye sınırlarını aşmak, ayrıca hakarete varan sözler sarf etmek bırakın milletvekilliğini, normal bir insana bile yakışmaz. Toplum siyasetçilere zaman içinde değerlendirerek notunu verir. Denizli halkı da elbette bu skandalları için Zeybekci;ye notunu verecektir. Çünkü halk kendisini hizmet etsin diye meclis;e gönderdi. Arabaların camını kır, muhalefet milletvekillerinin kafasını kır diye göndermedi. Denizli, AKP Milletvekili Nihat Zeybekci;nin bu gafları yüzünden Türkiye;de olumsuz bir şekilde anılmaya başlandı. Demokrasiye gönülden bağlı olan Denizli halkı, yeri ve zamanı geldiğinde Zeybekçi;nin elbette kafasını kırmayacaktır. Ancak siyasi ahlak ve uslübuna karşı hak ettiği dersi vererek ;;Ben egoizminin;; belini kıracaktır.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER