banner249

Çınar’ı kimse tanıyamayacak!

belediye başkanı osman zolan, kentin kalbi niteliğindeki Çınar meydanı’nda üst yapı çalışması bittikten sonra kimsenin tanıyamayacağını söyledi.

Çınar’ı kimse tanıyamayacak!
banner240
Denizli Belediyesi, üst yapı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Kentin birçok bölgesinde üst yapı çalışmalarını tamamlayan Denizli Belediyesi, Gazi Bulvarı ve Çınar Meydanı’nda da çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Üst yapı çalışmalarının yoğunlaştığı bölgede çalışmaları yerinde inceleyen Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, burada bulunan vatandaşların ve esnafın görüşlerini dinledi.

Tarihsel süreçte Gazi Bulvarı ve Çınar Meydanı’nın hep cazibe merkezi konumunda olduğunu dile getiren Osman Zolan, bu bölgenin yapılan düzenlemeler ile büyüyen Denizli’ye yakışır bir görünüme kavuşacağını söyledi. Denizli’nin kültürel ve sosyal yaşantısının yapılan çalışmalar ile bu bölgede yeniden hayat bulacağının altını çizen Zolan, “Gazi Bulvarı ve Çınar Meydanı’nı baştan aşağı yeniliyoruz. Belediye’nin önünden başlayan ve Valiliği’nin önüne kadar uzanan alan Denizli’nin gözbebeği. Ticari anlamda Denizli’nin uzun yıllardır merkezi olan, bu kentte yaşayan hemen herkesin uğrak yeri olan bu bölge, inanılmaz şaşalı bir konuma kavuşacak. Burada yapılan çalışmalar tamamlandığında geniş kaldırımlarıyla, özel araç trafiğinin olmadığı, sadece toplu taşıma araçlarının giriş yapabildiği bir konuma geldiğinde hem vatandaşlarımız hem de esnafımız çok rahat edecek. Burası adeta bir açık alışveriş merkezi, bir AVM konumuna kavuşacak. Oturma alanlarıyla, dinlence noktalarıyla, yayalaştırılmış alanlarıyla çevre düzenlemeleriyle burası herkesin uğrak noktası olacak. Altıntop Adası olarak adlandırdığımız bölge Denizli’nin kültürel ve sosyal yaşantısının kalbi konumuna gelecek. İnsanlar burada hoşça vakit geçirecek. Böyle bir hayalimiz var. Ve bunu gerçekleştirmek için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.


Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER