banner249

Ceylan, "Bu kentin katlı otoparka ihtiyacı var"

inşaat mühendisleri odası denizli Åžubesi başkanı halim ceylan, denizli’de yapılacak 9 otoparkın mutlak anlamda katlı olması gerektiğini söyledi.

Ceylan, "Bu kentin katlı otoparka ihtiyacı var"
banner240
İMO Denizli Şubesi Başkanı Halim Ceylan, başkanlığı dönemindeki 2 yılı değerlendirmek üzere Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenledi. Denizli’nin 17 mahallesinde 12 saat boyunca 21 binlik otopark ihtiyacının olduğunu belirten Başkan Halim Ceylan, bu kentin en büyük sorununun otopark olduğunu söyledi. Otopark yerinin planlama açısından önemli olduğuna dikkat çeken Ceylan, “Bağlantı yollarının iyi olması ve kapasiteye hizmet etmesi gerekiyor. Otopark sorununu düşünürken katlı otopark olması kaçınılmazdır. Yatay büyüme kent planı açısından son derece yanlış olur” dedi.

GENÇLERE KUCAK AÇTIK
Göreve geldiği 2010 yılından bu yana çok sayıda çalışmaya imza attıklarını belirten Ceylan, “Mesleki çalışmalar kapsamında tam 23 adet çalışmaya imza atarak aylık ortalamada neredeyse bir çalışma gerçekleştirdik. Şube içi çalışmalarımız olan rutin çalışmalarımız dışında, Belediye ile protokol iptalinin sonucunda, statik ve betonarme projelerdeki mesleki denetim çalışmaları, proje üzerine Barkod sistemi konularak devam ettirildi. Genç-İMO öğrenci üyeliğine çok önem verilerek 450’ye çıkarıldı. Mesleğimizin önemine yönelik teknik geziler düzenlendi. Ayrıca, Genç-İMO üyesi olan inşaat mühendisliği öğrencilerine staj yerlerinin organizasyonu ve bulunması ile ilgili olarak birçok çalışma yürütüldü” dedi.

KENTLE İÇ İÇE OLDUK
Görevi devraldıktan sonra mesleğin tanınırlığını ve önemini vurgulamak amacıyla birçok medya çalışması yaptıklarını ifade eden Ceylan, “Kentimizdeki deprem gerçeğinin hatırlatılmasına yönelik birçok çalışmanın yapılması, kentimizdeki alt yapı çalışmaları üzerine yapılan çalışmalar, otogar projesi, karayollarının özelleştirilmesi, Marmara depremi anısına “Sarsılalım ama Yıkılmayalım” başlıklı çalışmalar, Denizli’nin büyükşehir olması ile ilgili görüşlerimiz, TOKİ’lerin meslektaşlarımızı nasıl etkilediğine dair çalışmalar, 56. ve 57 yılı kutlama etkinlikleri kapsamında yapılamış olan çalışmalar, depremle bilinçli mücadele konusundaki çalışmalar, Sudaki suretler ve HES konusundaki çalışmalar, Van depremi konusu ve kentsel dönüşüm üzerine yapılan çalışmalar yapmış olduğumuz çalışmalarımızın sadece birkaçını oluşturmaktadır.”
Ceylan, 3-4 Mart tarihleri arasında yapılacak Genel Kurula tüm Denizlilerin davet olduğunu sözlerine ekledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER