banner249

Yağmur çamur demediler!

Cumhuriyet Halk Partisi Pamukkale Belediye Başkanı İbrahim Vural’ın, Sevindik Mahallesi’nde düzenlediği halk buluşmasına vatandaşın ilgisi yoğun oldu.

Yağmur çamur demediler!
banner240

Halk Buluşması toplantılarının ikincisi Sevindik Mahallesi’nde coşkulu bir mitingle gerçekleştirdi. ‘Halk Buluşması’ adı altında düzenlenen mitinglerin ikincisinde yağışlı havaya rağmen katılımın yoğun olduğu gözlendi. 


Otobüs üzerinden Sevindik Merkez Cami yanındaki alanda toplananlara seslenen CHP’nin başkan adayları, 30 Mart’ta yönetime gelecekleri konusunda inançlarının tam olduğunu ifade ederek, mitinge katılan vatandaşlardan destek istedi. Yapılan etkinlik sonrası vatandaşlarla bir araya gelen CHP Pamukkale Belediye Başkan adayı İbrahim Vural, seçimlere az bir zaman kaldığını, bu zamanı da en etkin şekilde kullanacaklarını ifade etti. 

Vural, "Seçim çalışmalarına başladığımız andan itibaren, partimizin tüm üyeleri, gece gündüz demeden, canla başla çalışıyor. Seçim bölgemizde ziyaret etmediğimiz mahallemiz, kalmayacak diyerek yola çıktık ve bu prensiple çalışmalarımıza tüm gücümüzle devam ediyoruz. Sevindik’te yaptığımız mitingde yağışlı havaya rağmen katılımın yüksek olması, bizi çok mutlu etti ve ilerlediğimiz bu yolda doğru adımlar attığımız gösterdi. 30 Mart akşamı Denizli’yi büyük bir şölen bekliyor" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER