banner249

Ecel kapısının önünde yakaladı

İzmir’in Tire ilçesine bağlı Yeniçiftlik köyünde evinin önünde otururken iddiaya göre yoldan çıkan otomobilin çarptığı yaşlı kadın hayatını kaybetti.

Ecel kapısının önünde yakaladı
banner240

Kaza, Tire’ye bağlı Yeniçiftlik köyünde saat 17.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, İzmir yönünden Tire istikametine seyreden Sebahattin K. (32) idaresindeki 35 YBM 96 plakalı otomobil, Yeniçiftlik İlköğretim Okulu önünde bulunan keskin virajda kayarak yoldan çıktı. 


Araç, önce duvara, ardından da evinin önünde oturmakta olan 74 yaşındaki Müşerref Yereç’e çarptı. Kazada yaralanan yaşlı kadın, 112 ambulansı ile kaldırıldığı Tire Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Cenaze, ön incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Jandarma tarafından gözaltına alınan sürücü Sebahattin K.’nın ise kontrolden çıkan otomobilin sadece duvara çarpıp durduğunu iddia ettiği öğrenildi. 

15 yıl önce Müşerref Yereç’in komşusunun da aynı şekilde kazada öldüğü öğrenildi. Köy sakinleri, bölgede bu hafta dört kaza meydana geldiğini ve her yıl bir kişinin yaşamını yitirdiğini söyleyerek, yetkililerin ölüm virajına önlem almasını istediler.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER