banner249

Vural’dan gövde gösterisi!

Cumhuriyet Halk Partisi Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, Fatih Mahallesi’nde halkla buluştu. Binlerce seçmenin bir araya geldiği coşkulu miting ile gövde gösterisi yapan Vural’a partinin kurmayları ve diğer adaylar da destek verdi.

Vural’dan gövde gösterisi!
banner240

Ünlü şovmen Hakan Doğanay’ın sunumuyla gerçekleştirilen mitingde CHP’liler “Ezber bozmaya geliyoruz” sloganları attı. Vural, seçmene ‘Nasıl beni bağrınıza bastıysanız, 30 Mart’ta 3 oy pusulasında birden altı okun da bağrına evet mührünü basmanızı istiyorum” diye konuştu. 


Cumhuriyet Halk Partisi Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural’ın gerçekleştirdiği Halk Buluşması ile deyim yerindeyse Fatih’i Fethetti. Pamukkale’nin iddialı adayı Vural’ın Fatih Mahallesi Pazaryeri yanında gerçekleştirilen mitinge binlerce seçmen katıldı. Vural’a destek vermek için Denizli’ye gelen yakın dostu ünlü TV Programcısı Hakan Doğanay’ın sunumuyla gerçekleştirilen mitingde Vural’a gösterilen ilgi, kalabalığın coşkusu görülmeye değerdi. 

OZAN EGE TÜRKÜLERİYLE COŞTURDU 
Miting öncesi sahneye Denizli’nin sevilen Türk Halk Müziği Sanatçısı Ozan Ozanca çıktı. Ozan’ın grubuyla birlikte seslendirdiği türkülere, Vural için Fatih’te bir araya gelen binler, hep bir ağızdan destek verdi. 

VURAL İÇİN ÖYLE ŞEYLER SÖYLEDİ Kİ 
Sevilen grubun konserinin ardından sahneye yoğun programına rağmen İbrahim Vural’a destek için Denizli’ye gelen ünlü TV Programcısı ve Şovmen Hakan Doğanay çıktı. Doğanay konuşmasına dostlukları uzun süre öncesine dayanan Vural’ı ve seçim çalışmalarını ilk günden beri uzaktan da olsa takip ettiğini söyleyerek başladı. Başkan Vural’ı 30 Mart Seçimleri’ndeki halk hareketinin lideri olarak tanımlayan Doğanay, “O gerçekten benim için bir ağabey, bir kardeş ve bir baba ve her zaman da adam gibi adamdır” diye konuştu. 

ÖYLE BİR ADAY GÖSTERDİK Kİ 
Mitingin ilk konuşması CHP Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu’dan geldi. Tabu, İbrahim Vural için “Birileri gibi aday adaylığı listesinde bile yer almadan tepeden inme değil, ön seçimden halkın desteğini alarak çıkmış, kendisine Halk Adamı yakıştırması yapılmış bir adayı İbrahim Vural’ı emanet ettik size. Sizlerin desteğini bekliyoruz” diye konuştu. 

SEÇİMİN KAZANANI BENİM 
Ardından sahneye çıkan İbrahim Vural, seçimin ilk kazanının kendisi olduğunu söyledi. Alan çalışması sırasında kendisine gösterilen yoğun ilgi ve sevgiye dikkat çeken Vural, “Ben 30 Mart’tan önce annem gibi nice anneler, ağabeyim gibi on binlerce kardeş kazandım. Benim için en büyük kazanç budur” diye konuştu. 2 yıl önce kaybettiği babası Veli Vural’ın kendisini yukarıdan izlediğini düşündüğünü de söyleyen Vural, “Biliyorum ki O beni takip ediyor. Ve ben benim için Koca Muhtar’ın oğlu, Koca Muhtar’ın yolunda ilerliyor desinler yeter. Halk adamı desinler, yeter. En büyük onur benim için budur” dedi. 

BENİ NASIL BAĞRINIZA BASTIYSANIZ 
Vural konuşmasının devamında seçmelerden bir 30 Mart için istekte de bulundu. “Beni nasıl bağrınıza bastıysanız, 30 Mart’ta önünüze çıkan tüm oy pusulularında altı oku bulup altı okların bağrına da evet mührünü basmanızı istiyorum” diye konuşan Vural, “Birileri gibi sadece ilçe belediyesi için değil, hem ilçe belediyesi, hem belediye meclisi hem de büyükşehirde altı okun kalbine evet mührü basmanızı istiyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER