banner249

Vildan Koleji’nden can dostlarımıza umut verici proje

Denizli Vildan Eğitim Kurumları Rehberlik Birimi koordinatörlüğünde, Denizli Hayvanları Koruma Derneği katkılarıyla “Hayvan Dostları Ekibi” projesi gerçekleştirdi.

Vildan Koleji’nden can dostlarımıza umut verici proje
banner240

Denizli Vildan Eğitim Kurumları koordinatörlüğünde, Denizli Hayvanları Koruma Derneği katkılarıyla, öğrencilere hayvan sevgisi aşılamak, sorumluluk bilinci kazandırmak ve çevrelerine duyarlı bireyler olarak yetişmeleri için gerçekleştirilen “Hayvan Dostları Ekibiprojesinde okul öğrencileri görev aldı.

Öğrencilerle başlatılan proje velilerin de desteği alınarak daha fazla kişiye ulaştı.

Vildan Eğitim Kurumları karşısında bulunan ormanlık alanda yaşayan sokak hayvanlarının yaşam koşullarını iyileştirmek ve besin ihtiyaçlarını gidermek için başlattıkları projede; öğrenciler kulübelerin yapımı için bağışta bulundular, kulübeleri ormana taşımaya yardımcı oldular. Anaokulu öğrencileri de ellerinden geleni yaparak kendi el emekleriyle kedi evleri hazırladılar. Vildan Eğitim Kurumları olarak çevrede yaşayan sokak hayvanlarına duyarsız kalmayıp kulübelerini onlara hediye ettiler. Bununla birlikte yemekhanede artan yemekleri ayrıştırarak sokak hayvanlarının beslenmesine destek olacaklarını bildirdiler.

Rehberlik Öğretmeni Serpil Çetin: “Hayvan Dostları Ekibi” sokak hayvanları için bir başlangıç projesi olup öğrencilerimizin çevre duyarlılığı, sorumluluğu ve canlıların haklarına saygı duymayı öğrenmeleri ve yaşamlarına yansıtmaları için, farklı projelerle eğitim hayatımıza devam edeceğiz.” diye konuştu.

Barınak yapımı konusunda Or Yapı, İslamoğlu Mobilya, Mert Boya’ya ve Denizli Hayvanları Koruma Derneği kulübelerin yapımı konusunda destek verdi. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER