banner249

Başkan bu tüp geçitler nerede?

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 2019’da Ulaşımda Devrim Projesi olarak tanıttığı Fatih ve Pelitlibağ Tüp Geçit Projesi, aradan geçen 5 yıla rağmen yapılamadı. Zolan’ın 2019’da söz verdiği birçok projeyi yapamaması dikkat çekiyor.

Başkan bu tüp geçitler nerede?
banner240

Cumhur ittifakının 2019’da aday gösterdiği Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizlilere verdiği birçok sözü tutamadı. EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen proje tanıtım töreninde 258 dev proje vaadinde bulunan Zolan, başkanlığı süresince bu projelerin birçoğunu yerine getiremedi. 

ULAŞIMDA DEVRİM YAPAMADI!
Kentin en önemli sorunları arasında yer alan trafik sorununa bir türlü çözüm bulamayan Başkan Zolan, ulaşımda devrim sloganıyla tanıttığı Fatih ve Pelitlibağ tüp geçit projesi için tek bir çivi bile çakamadı. 

FATİH VE PELİTLİBAĞ’A TÜP GEÇİT
Pelitlibağ ile Fatih mahallelerinin yeni bir tüp geçitle birbirine bağlanacak. Bu projeler ile Antalya yolunun altından araç ve yaya geçişi güvenli bir şekilde sağlanacak. Fevzi Çakmak Bulvarı ile Şehit Ayşe Konakçı Caddesi kesişim noktasındaki trafik yoğunluğunu ortadan kaldırmak için bölgeye tüp geçit yapılacak.

İŞTE YAPAMADIĞI DİĞER PROJELER
Başkan Zolan, 258 dev proje ile çıktığı 2019 yerel seçimlerinde birçok projesini hayata geçiremedi. Bu projelerden bazıları şunlar;
Halk Plajı
Şehir Stadyumu 
Üniversite
Yeni Sanayi Sitesi
Ekolojik İnovasyon Merkezi
Güney Çevre Yolu Projesi
Sivil Toplum Kuruluşu Yerleşkesi
Afet Eğitim Merkezi
Asansörlü Akıllı Katlı Otopark
Oto Sporları Yarış ve Drag Pisti
Fatih Tüp Geçidi
Pelitlibağ Tüp Geçidi
 

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER